Φιλίες που αντέχουν στο χρόνο…Τρικαλινές συναντιουνται τα καλοκαίρια στον Πλαταμώνα εδώ και πολλές δεκαετίες

Υπάρχουν κάποιες φιλίες που αντέχουν στο χρόνο… Εκείνες οι φιλίες που ξεπερνούν εμπόδια και δένουν τους ανθρώπους με δεσμούς ισχυρούς. Είναι οι αληθινές φιλίες που είναι ανώτερες από κάθε άλλη σχέση. Δεν αποτελούν ούτε συνήθεια, ούτε καθημερινότητα, ούτε υποχρέωση. Αποτελούν εσωτερική ανάγκη… Μία τέτοια φιλία είναι κι εκείνη 5 Τρικαλινών γυναικών. Το ταξίδι της παιδικης τους φιλίας ξεκίνησε από τα Τρίκαλα πριν από 45 χρόνια. Σημείο συνάντησης τα καλοκαίρια ο Πλαταμώνας. Φέτος οι κόκκινες γραμμές απομάκρυνσης έχουν ένα όνομα COVID-19.

Είναι φίλες από το 1976 και η φιλία αυτή άντεξε στο χρόνο χωρις φθορές. Έφυγαν απο τα Τρίκαλα. Ήταν αρκετό διάστημα μακρυά για σπουδές, αλλά πάντα σημειο αναφοράς ήταν τα Τρίκαλα όπου πια ζουν οι τρεις απο τις 5 φίλες. Η μία πια ζει στην Κατερίνη και η άλλη στη Λάρισα. Έγιναν κουμπάρες. Η σχέση τους δυνάμωσε και παρά τα χρόνια που πέρασαν η φιλία τους παραμένει τόσο δυνατή όσο τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους όταν ήταν παιδιά ακόμη κι έπαιζαν στις αλάνες στα Τρίκαλα. Σήμερα στην ηλικία των 62 ετών εξακολουθούν να συνατνιώνται τα καλοκαίρια στον Πλαταμώνα και να παιρνούν όμορφα.

“Η αληθινή φιλια δεν χάνεται ποτέ γιατι ολα περνούν και χάνονται στου κόσμου την πορεία αλλά η πραγματική φιλια ποτέ” θα μας πουν χαμογελόντας.

Κορίτσια να είσαστε πάντα έτσι αγαπημένες και να περάσετε πολλα ακόμη καλοκαίρια στην αγαπημένη σας παραλία στον Πλαταμώνα, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους γιατί η πραγματική φιλία ζει για πάντα.