Φιλέτο χοιρινό με βαλσάμικο, μουστάρδα και σπαράγγια

ΦΙΛΕΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ…

ΥΛΙΚΑ
1 μεγάλο ψαρονέφρι
2 κουταλιές μαργαρίνη
1 κουτ. σούπας πολτός σκόρδου
1/3 λευκό κρασί ή κόκκινο
4 κουταλιές βαλσαμικο
2 κουταλιές σούπας μέλι
2 κουταλιές σουπ. καλή μουστάρδα
1 κουταλιά σούπας κορν φλαουρ διαλυμένο σε μισό ποτήρι νερό
1 κονσέρβα σπαράγγια
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώστε την μαργαρίνη μέσα στο τηγάνι, σοτάρετε τον πολτό σκόρδου και τα φιλέτα αφού έχετε ρίξει αλάτι, πιπέρι, θυμάρι για 4 με 5 λεπτά. Σβήστε με το κρασί και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά με την σειρά.  Αφήστε 5 λεπτά να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους και σερβίρετε.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.