Φιλέτο μπακαλιάρου σαν πλακί

 Άλυπη διατροφή φίλοι μου σας ζήτησα συνταγές-ιδέες για διατροφή χωρίς λιπαρά. Εγώ σαν άνθρωπος δεν θα μπορέσω ποτέ όσο μεγάλο πρόβλημα και να έχω να ζήσω χωρίς γεύση, γι’αυτό και ζήτησα την βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τόσα μηνύματα που μου στείλατε. Εγώ θα σας το ανταποδώσω κάνοντας τις ιδέες σας πράξη και ότι βγαίνει νιάσιμο θα το δημοσιεύω στην σελίδα μου. Προσοχή για τους κακόβουλους δεν έχω διαιτητικές γνώσεις οπότε μόνο ότι δοκιμάζω θα μοιραστώ μαζί σας χωρίς να λέω σε κανένα να κάνει την δική μου διατροφή. Σε όλες τις συνταγές μου δεν θα υπάρχουν πολλά πράσινα γιατί εγώ κάνω διατροφή για την χολή μου. Αν όμως δεν έχετε πρόβλημα μπορείτε να βάζετε σκορδάκι κρεμμυδάκι κλπ.

Υλικά

2 φιλέτα μπακαλιάρου φιλέτο

1 ντομάτα χωρίς φλούδα και σποράκια

1 καρότο σε μικρά κυβάκια

1 μεγάλη πατάτα σε μεγάλους κύβους

1 κ.σ. μαϊντανό

1 κ.γ σκόρδο σκόνη

1 κ.γ. μουστάρδα

λίγη ρίγανη

λίγο αλάτι

λίγο πιπέρι

1/2 σφηνάκι ελαιόλαδο

1/2 πιπεριά πολύχρωμη

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ μεγάλο τηγάνι βάζετε τις πατάτες και όλα τα υλικά εκτός από το ψάρι το ελαιόλαδο και τον μαϊντανό. Προσθέτετε ένα ποτήρι νερό και τα σιγοβράζεται μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες πάντα σε χαμηλή φωτιά, Τέλος προσθέτετε το φιλέτο τον μαϊντανό και το ελαιόλαδο και μαγειρεύεται για ακόμα 5 λεπτάκια. Σβήνετε το φαγάκι σας το αφήνετε σκεπασμένο να πέσει η θερμοκρασία και καλή σας όρεξη.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).