FERRERO ROCHER

FERRERO ROCHER …

Υλικά και Εκτέλεση:
Για το μείγμα
Θρυμμάτισα σε μουλτι 4 σοκοφρετες με μια κουπα καβουρδισμένα φουντουκιά επίσης κομμένα στο μουλτι τα ανακάτεψα με ενα κουτι μερεντα 360γρ.  (αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί σοκοφρέτες ένα κουτί πουράκια caprice). Tα άφησα 10 λεπτά στην κατάψυξη και τα επλασα σε μπαλακια.
Για την επικάλυψη
Έλιωσα 2 σoκολατες γάλακτος κουβερτούρα (125 γρ η κάθε μια) σε μπεν μαρι, έριξα μέσα μισή κουπα τριμμένα φουντούκια με  3 κουταλιές λαδι ελαφρυ.  Τα έβαζα ένα ένα μέσα στην σοκολάτα και μετα τα έβαλα στο ψυγείο να παγώσουν.  Επίσης αντι για σοκοφρετες μπορείτε να θρυμματίσετε ένα μικρο κουτι πουρακια Caprice. Τα φουντούκια τα καβουρδισα για 5 λεπτά στο γκριλ του φούρνου.
Σημ.: Θα φυλάξω στην κατάψυξη και θα βγάζω 5 λεπτά πριν σερβίρω.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.