Φασόλια με κρέας στο φούρνο

ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ…

ΥΛΙΚΑ:
12ΟΟ γρ. Μοσχαράκι κατά προτίμηση ελιά
1 κιλο φασολάκια χάντρες
2 μεγάλα κρεμμύδια
1 ποτ. του κρασιού λευκό κρασί
Σάλτσα  εγώ χρησιμοποιώ σπιτική σάλτσα και μια κουταλιά της σούπας πελτέ
2 δαφνόφυλλα
3 με 4 μπαχάρια
αλάτι

πιπέρι

σκόνη σκόρδου και

λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τσιγαρίζω το κρέας στην χύτρα με τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, το σβήνω  με το κρασί και ρίχνω τα μπαχαρικα.  Ρίχνω την σάλτσα μου μαζί με τον πελτέ και στο τέλος ρίχνω τις χάντρες. Σκεπάζω και βράζω για 25 λεπτά.  Σβήνω το μάτι και αφήνω άλλα 1Ο λεπτά μέχρι να πέσει η βαλβίδα από την χύτρα μου. Έχω προθερμάνει τον φούρνο στους 2ΟΟ βαθμούς και ρίχνω το φαγητό μου σε ένα πιρέξ και αν χρειαστεί συμπληρώνω λίγο νερό ακόμα Αφήνω μέχρι να ροδίσει και να δέσει η σάλτσα του .

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.