Φανταστικά μπισκοτάκια πορτοκάλι νηστίσιμα

Φανταστικά μπισκοτάκια πορτοκάλι νηστίσιμα.  Τριφτά που λιώνουν στο στόμα και πολύ πολύ νόστιμα…

ΥΛΙΚΑ
250γρ.μαργαρινη σε θερμ.δωμ.
150 γρ. ζαχαρη άχνη
2 κ.γ. μπέικιν
2 βανίλιες
300 γρ.αλεύρι γ.ο.χ.
100 γρ.κορν φλάουρ
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 πρέζα αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαω στο μίξερ 2-3 λεπτά την μαργαρινη με την άχνη, ρίχνω το ξύσμα και προσθετω τις βανιλιες,και το αλευρι ανακατεμενο με το κορν φλάουρ,το μπεικιν και το αλάτι.  Η ζύμη μου πρέπει να είναι μαλακιά αλλά να μην κολλάει.  Κανω μπαλακια σε μέγεθος καρυδιού, τα βαζω σε ταψι με λαδοκολα,τα πατάω με ενα πηρούνι και τα ψηνω 2 ταψια μαζι στους 150 βαθμούς  με αερα για 15-18λεπτα.  Αλλιως 1-1 ταψι πανω κατω στους 180 βαθμούς για 15-18 λεπτα.Δεν παίρνουν χρώμα γι αυτο μην τα παραψήσετε.  Πρέπει να είναι ανοιχτοχρωμα.  Όταν βγαίνουν απο το φουρνο ειναι μαλακά,αλλα όταν κρυωσουν γινονται τριφτά και λιώνουν στο στόμα.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Σόφη Τσιώπου.