Φανταστικά μπισκοτάκια πορτοκάλι νηστίσιμα

Φανταστικά μπισκοτάκια πορτοκάλι νηστίσιμα.  Τριφτά που λιώνουν στο στόμα και πολύ πολύ νόστιμα…

ΥΛΙΚΑ
250γρ.μαργαρινη σε θερμ.δωμ.
150 γρ. ζαχαρη άχνη
2 κ.γ. μπέικιν
2 βανίλιες
300 γρ.αλεύρι γ.ο.χ.
100 γρ.κορν φλάουρ
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 πρέζα αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάω στο μίξερ 2-3 λεπτά την μαργαρίνη με την άχνη, ρίχνω το ξύσμα και προσθέτω τις βανίλιες,και το αλεύρι ανακατεμένο με το κορν φλάουρ,το μπεικιν και το αλάτι.  Η ζύμη μου πρέπει να είναι μαλακιά αλλά να μην κολλάει.  Κάνω μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού, τα βάζω σε ταψί με λαδόκολλα,τα πατάω με ένα πιρούνι και τα ψήνω 2 ταψιά μαζί στους 150 βαθμούς  με αέρα για 15-18 λεπτά.  Αλλιώς 1-1 ταψί πάνω κάτω στους 180 βαθμούς για 15-18 λεπτά. Δεν παίρνουν χρώμα για αυτό μην τα παραψήσετε.  Πρέπει να είναι ανοιχτόχρωμα.  Όταν βγαίνουν από το φούρνο είναι μαλακά,αλλά όταν κρυώσουν γίνονται τριφτά και λιώνουν στο στόμα.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Σόφη Τσιώπου.