Φαντασμαγορική έναρξη για τον 8ο Μύλο των Ξωτικών

Εντυπωσιακή ήταν για άλλη μία χρονιά η έναρξη του 8ου Μύλου των Ξωτικών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Χιλιάδες Τρικαλινοί κι επισκέπτες αψήφησαν το κρύο για να απολαύσουν το θέαμα γεμίζοντας ασφυκτικά το χώρο. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά, παιδιά και καλλιτέχνες, πλαισιωμένοι από ένα φαντασμαγορικό εναέριο χορευτικό δρώμενο έδωσαν το στίγμα του φετινού θεματικού πάρκου που έχει θέμα « Τα Χριστούγεννα στον κόσμο».

Το παρόν έδωσε κι ο  Δήμαρχος της αδελφοποιημένης με τον Δήμο, πόλης του Ύψωνα στην Κύπρο Παντελής Γεωργίου, ο γνωστός παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας, που ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα σε όλες τις γλώσσες, κι ο επίσης γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Νέζος.

Η τελετή έναρξης έκλεισε φαντασμαγορικά με  με την ρίψη δεκάδων πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον Τρικαλινό ουρανό κι ενθουσίασαν.

Η τελετή έναρξης του 8ου Μύλου των Ξωτικών, ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα επί σκηνής από τους REC και το Νικηφόρο.

Floulis Photographers | www.floulis.grFloulis Photographers | www.floulis.grFloulis Photographers | www.floulis.grFloulis Photographers | www.floulis.grFloulis Photographers | www.floulis.gr

Δείτε την τελετή έναρξης στο βίντεο του tv10