Φανή Τζέλη: Έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο-Απέδειξε ότι το μέλλον της ανήκει

Φορώντας και τιμώντας το Εθνόσημο στους Ολυμπιακους Αγωνες του Τόκιο, έδωσε κάθε ικμαδα των δυνάμεων της για να κάνει το καλύτερο δυνατό. Η Τζέλη έμεινε εκτός διεκδίκησης μεταλλίου, μετά την ήττα από την Μπεν Γιουσούφ στο GS!

“Λίγο η ατυχία, λίγο η εμπειρία κτλ έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει στο υψηλότερο επιπεδο.Να σας ευχαριστήσουμε θερμά έναν προς έναν ξεχωριστά για την στήριξη και αγάπη που δείξατε για την Φανή μας…
Κάναμε το καλύτερο δυνατό και αισθανόμαστε περηφανια και έτσι θέλω να νιώθετε όσοι αγαπάτε το άθλημα μας και αυτό το κορίτσι από τα Τρικαλα” αναφέρει συγκινημένος ο προπονητής της Νίκος Παϊταρίδης που στάθηκε στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της που την οδήγησε στο Τόκιο.
“Χάσαμε στις λεπτομέρειες το μετάλλιο, έχουμε το κουράγιο και θέληση να το κάνουμε. Να ευχαριστήσω και να αποδώσω το μερίδιο που ανήκει στους Προπονητές, Παράγοντες φίλους του αθλήματος,τους χορηγούς μας που θα αναφερθώ ξεχωριστά, μα κυρίως τους Συμπολίτες μου και αρχές του Τοπου μου στα Τρικαλα και όσους ενεπλάκησαν και βοήθησαν την ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ” αναφέρει.