Έξυπνη μίνι σόμπα… μικρή στο μέγεθος με τεράστια απόδοση από 16,90 ευρώ!!!

Νέα Μίνι Σόμπα Πρίζας 500Watt Με Τηλεκοντρόλ – Mini Handy Heater Wonder Warm. Το νέο βελτιωμένο μοντέλο της μίνι σόμπας πρίζας wonder warm για να αντιμετωπίσετε τον κρύο χειμώνα. Η έξυπνη μίνι σόμπα είναι μικρή στο μέγεθος με τεράστια απόδοση. Ζεσταθείτε οικονομικά και μέσα σε ελάχιστη ώρα. Ιδανική για χώρους μέχρι 20-25τμ.Η νέα μίνι σόμπα πρίζας διαθέτει θερμοστάτη για να ρυθμίζεται την επιθυμητή θερμοκρασία αλλά και ανεμιστήρα 2 ταχυτήτων για να μεταδίδει την ζέστη σε όλο τον χώρο. Το καλύτερο από όλα είναι ότι έρχεται με τηλεκοντρόλ για να μπορείτε να την ελέγχετε από απόσταση χωρίς να χρειαστεί να σηκώνεστε από τον καναπέ ή το κρεββάτι σας. Επιπλέον διαθέτει και χρονοδιακόπτη για να ρυθμίζετε τις ώρες που θέλετε να σβήνει και να ανάβει!
Ιδανική για χώρους με απώλειες, το γραφείο, κρύα δωμάτια αλλά και για την επιλεκτική θέρμανση του χώρου που κάθεστε. Έτσι δεν θα ξανακρυώσετε, ούτε θα χρειαστεί να κάθεστε τυλιγμένοι με κουβέρτες χάρις αυτή την καταπληκτική μίνι έξυπνη σόμπα πρίζας.
Διαθέτει θερμοκεραμικό σχεδιασμό και καταναλώνει μόνο 500Watt. Σε συνδυασμό με τον ανεμιστήρα που μεταδίδει την θερμότητα αποτελεί την ιδανική και οικονομική λύση για να μην ξανα νιώσετε κρύο.
Χαρακτηριστικά:
Κατανάλωση 500W
Τάση λειτουργίας 240V (50Hz)
Διαστάσεις 9cm X 10cm x 15.5cm
Βάρος 0,5Kg
Δεν ενδείκνυται για χρήση στο μπάνιο

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟ 16,90 ευρώ

Info

gadget & toys

Κονδύλη 62,

Τρίκαλα

τηλ. 2431030090, 6972727002