Έτσι θα φορέσεις τις καλοκαιρινές σου αγορές και το Φθινόπωρο

Καλοκαιρινά ρούχα που “χωρούν” και στη Φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα; Υπάρχει τρόπος να χαρείς για λίγο ακόμα τις αγαπημένες σου καλοκαιρινές τάσεις. Αρκεί, μονάχα, να τα συνδυάσεις έξυπνα!

Πώς όμως θα φορέσεις όλα όσα αγόρασες το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου; Ευτυχώς οι τάσεις ευνοούν σε αυτό αφού πολλές συμπίπτουν! Σίγουρα όμως θα χρειαστείς κάποια έξυπνα styling tips για να κάνεις τα ίδια ρούχα να επαρκούν για τις θερμοκρασίες και το στυλ του φθινοπώρου.

Διάβασε παρακάτω πώς θα φορέσεις 6 top summer trends αυτό το Φθινόπωρο

Animal Print

Συνδύασε τα ρούχα με animal print με το γαλάζιο ή τα θερμά μπεζ και καφέ που κυριαρχούν στη φθινοπωρινή μόδα. Φόρεσε τo slip dress πάνω από ένα ζιβάγκο, ή την φούστα μαζί με ένα ζεστό πουλόβερ. Δέσε το animal print μαντήλι σου στο χερούλι της τσάντας και… είσαι έτοιμη για τη νέα σεζόν!

Chunky Sneakers

Το trend που ήρθε και δεν λέει να φύγει! Τόλμησε να το συνδυάσεις με θηλυκά κοστούμια, μάξι φούστες αλλά και τα πολύ trendy cargo παντελόνια που θα εκτοξεφθούν αυτή τη σεζόν.


Τίποτα δεν λέει καλοκαίρι όπως ένα κολιέ ή βραχιόλι με κοχύλια. Συνέχισε να το φοράς άφοβα και μακριά από την παραλία συνδυάζοντάς το με τα πιο minimal looks σου αλλά και με τις πολύ hot μπεζ αποχρώσεις της σεζόν.

70s Καφέ

Αποτελεί ούτως ή άλλως τεράστια τάση και αυτή τη σεζόν. Αν μιλάμε για ulitily jacket, για parka ή για σακάκι, θα το εντάξεις εύκολα στα layering looks της σεζόν. Αν, ακόμα, επένδυσες σε ένα slip dress θα το φορέσεις ιδανικά με ένα λεπτό πλεκτό ζιβάγκο σε μπεζ απόχρωση.

Slip Φούστες

Τίποτα δεν είναι πιο εύκολο να φορεθεί και τον Χειμώνα, από τις φούστες και τα φορέματα. Κάνε με αυτές τα πιο cosy ντυσίματα συνδυάζοντάς τες με chunky πλεκτά πουλόβερ και trendy slouchy boots.

Midi & Maxi Φορέματα

Εδώ ο κανόνας είναι διπλός! Αν πρόκειται για ένα στενό, λεπτό φόρεμα χωρίς όγκο, θα το φορέσεις σαν φούστα κάτω από πουλόβερ, πουκάμισα, blazer και denim jackets. Αν, πάλι, μιλάμε για ογκώδες φόρεμα από σιφόν, με βολάν, πιέτες κτλ, θα το φορέσεις ιδανικά πάνω από ένα λεπτό μακρυμάνικο, ένα κλασικό πουκάμισο ή ένα ζιβάγκο!

πηγή :https://babyradio.gr/etsi-tha-foreseis-tis-kalokairines-sou-agores-kai-to-fthinoporo/