Επιτυχής η 1η διοργάνωση του Trikala Athletics στα Τρίκαλα

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε χθες 18 Μαΐου 2023 η διοργάνωση Αγώνων Στίβου, Αθλητικών Σωματείων και Δημοτικών Σχολείων «Trikala Athletics 2023»που διοργάνωσε το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων καθώς και με  την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες των αθλητικών σωματείων του ΣΕΓΑΣ καθώς και μαθητές των δημοτικών σχολείων των Τρικάλων.

Σκοπός των αγώνων οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στα Τρίκαλα με πρωτοβουλία του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες των δημοτικών σχολείων να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του Κλασσικού Αθλητισμού (Στίβου) και η αναβάθμιση του αγωνιστικού αθλητισμού στην πόλη μας και στην Θεσσαλία με την συμμετοχή αθλητών των σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς τους χορηγούς μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν και εμπιστεύτηκαν την προσπάθεια μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους:

ΦΑΛΤΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΕΥΘΥΜΙΟΣ Ο.Ε, ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ, ΦΙΛΙΟΝ ΚΑΦΕ, IVY GARDEN, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ALL4CLEANPACK SUPPLY ΣΠΑΘΗΣ Κ. – ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π. Ο.Ε., ΝΕΗΛΥΣ COFFE BAR, ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΖΥΜΗ – ΠΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ ΜΟΝ. ΙΚΕ, ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ, ΔΙΟΣ, ΒΙΟΛΑΝΤΑ, ΑΦΟΙ ΤΖΙΟΒΑΡΑ ΟΕ, ΝΤΑΟΎΛΑΣ TENT & PARTY, ΣΤΡΩΜΑΤΑΣ ΘΕΡΜΑΝΗ/ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΑΦΟΙ ΣΤΑΦΥΛΑ.

Και φυσικά όλη την ομάδα των φοιτητών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, οι οποίοι προσέφεραν εθελοντικά την πολύτιμη βοήθεια τους και μας ενέπνευσαν να συνεχίσουμε!!!

Και του χρόνου δυναμικό παρόν!!!

           Για την Οργανωτική Επιτροπή

Βουτσελάς Βασίλειος                                            Ζαλαγκίτης Κωνσταντίνος