Επιστρέφουν οι χειμερινές Brunch Κυριακές μας στο BarRouge

Για 3η συνεχόμενη χρονιά οι χειμερινές Brunch Κυριακές μας επιστρέφουν στο Barrouge… Το cafe-bar που καθιέρωσε την εννοια του brunch στη πόλη το επαναφέρει και αυτή τη σεζόν με μια απόλυτα διαφορετικη μορφή εμπνευσμένη από το διακεκριμένο Τρικαλινό chef Σπύρο Τσιουμανη.

Η εμπειρία brunch γίνεται θεσμός με αυτή τη 3η σεζον στο Barrouge

Το brunch είναι μια απολαυστική συνήθεια. Όμως, από τη συνήθεια μέχρι την έννοια της συνολικής εμπειρίας υπάρχει μια διαφορά που φέρει την υπογραφή μας στο φετινό εγχείρημα μας. Οι Κυριακές αποκτούν γεύσεις γνώριμες αλλά και ασυνήθιστες, ατμόσφαιρα φιλική και φιλόξενη και jazz ήχους που συνοδεύουν την εμπειρία brunch.
Ο chef Σπύρος Τσιουμανης και η ταλαντούχα ομάδα του προτείνουν μια σειρά από γλυκά και αλμυρά εδέσματα που θα απολαύσεις από τις 11:00 έως τις 16.00 Αξέχαστες και πάντοτε διαφορετικές επιλογές μπροστά στα μάτια σου , για να συνοδεύσεις τον καφέ, τον χυμό ή το τσάι της επιλογής σου.
Οι διακριτικές jazz μελωδίες που διαχέονται στο χώρο σε κάνουν να απολαμβάνεις την ατμόσφαιρα και να παρασύρεσαι σε πολύωρες συζητήσεις και αστεία με την παρέα σου.
Τα Brunch Sundays στο Βarrouge μετατρέπουν την εμπειρία brunch σε μια απόλαυση που αφορά όλες τις αισθήσεις και σε καλούν να τη ζήσεις στον πιο κεντρικό και πολυσυχναστο πεζόδρομο της πόλης ,την Ασκληπιού μας.