Επίσημη πρώτη για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Τρικάλων- Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές

Ισχυρό και δυναμικό κι ως ένα ψηφοδέλτιο νίκης χαρακτηρίστηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για το Νομό Τρικάλων κατά τη σημερινή παρουσίασή του στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΔΕΕΠ στο Πανελλήνιο το μεσημέρι του Σαββάτου.

Υποψήφιοι, στελέχη αλλά κι ο Τομεάρχης Τρικάλων της ΝΔ, Δημήτρης Δρακάκης έδωσαν το παρόν.

Το… προσταγμα της εκδήλωσης είναι ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Τρικάλων, Γιάννης Κουτσονάσιος, ο οποίος κάλεσε όλο τον κόσμο να στηρίξουν την ΝΔ και να αγωνιστούν από κοινού για να πάει η χώρα μπροστά.

Από την πλευρά του ο κ. Δρακάκης τόνισε  ότι το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από «ανθρώπους εγνωσμένου κύρους, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη Βουλή στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ανθρώπους, καταξιωμένους στις τοπική κοινωνία και στο επάγγελμά τους. Πιστοί στο όραμα του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του μέλλοντος».

Στα διλήμματα των εκλογών αλλά και στο έργο της ΝΔ τα τελευταία τέσσερα χρόνια αναφέρθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές στο χαιρετισμό τους.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ ήρθε να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μεγάλες κρίσεις από το 2019 έως και σήμερα. Υγειονομική κρίση, Προσφυγικό και Ενεργειακή κρίση. Σήμερα 4 περίπου χρόνια μετά η Ελλάδα βγαίνει πιο δυνατή, με μείωση των φόρων, αύξηση του εισοδήματος, στήριξη της κοινωνίας. Στην τετραετία που διανύσαμε στην Ελλάδα υλοποιήθηκαν μεγάλα έργα, τα περισσότερα από ποτέ. Στόχος μας είναι η συνέχεια της στήριξης της Ελληνικής περιφέρειας, ώστε να μείνουν οι νέοι στην χώρα. με αυτόν τον τρόπο θα πάει η χώρα μπροστά» ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας.

«Το ψηφοδέλτιο αποτελεί τιμή για το νομό μας και την ΝΔ. Θα δώσουμε τον αγώνα όλοι μας για να αναδείξουμε το έργο της κυβέρνησης που δεν άφησε κανένα αβοήθητο. Ήμασταν και θα ήμαστε παρόντες σε κάθε μάχη. Ήμαστε εδώ και θα υπερασπιστούμε πολιτικές που θα πάνε μπροστά τη χώρα. Η νίκη θα είναι μεγάλη γιατί οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο μας», σημείωσε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κι εκ νέου υποψήφιος, Θανάσης Λιούτας.

Η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ και εκ νέου υποψήφια Κατερίνα Παπακώστα απηύθυνε κάλεσμα σε όλους υποψηφίους και στελέχη να δώσουν από κοινού ένα έντιμο αγώνα.

«Μαζί ενωμένοι πρέπει και θα δώσουμε ένα έντιμο αγώνα. Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι να πάμε μπροστά την χώρα. Ας μην ξεχνούμε ότι αυτή η μάχη χαρακτηρίζεται ως μάχη των μαχών. Πάμε μπροστά με στόχο μια μεγάλη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να κρατήσουμε την σημαία της ΝΔ ψηλά στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα δύσκολα βρεθήκαμε κοντά στην κοινωνία και στην πατρίδα. πλέον είναι μονόδρομος η αυτοδυναμία. Στόχος μας είναι η μεγάλη νίκη. Στόχος μας είναι η αυτοδυναμία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι όχι με πρωθυπουργό τον Α. Τσίπρα και υπουργό Οικονομικών τον Βαρουφάκη», σημείωσε πρώην νομάρχης Τρικάλων, τέως βουλευτής κι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων, Ηλίας Βλαχογιάννης.

Ο κ. Χατζηγάκης τόνισε «Το δίλλημα είναι ξεκάθαρο ή πάμε μπροστά ή πάμε πίσω. Σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε την σύγκριση κι όχι την σύγκρουση. Συγκρίνουμε τις εποχές 2015-19 και 2019-23. Είναι σημαντικό για την χώρα ποιος θα κρατήσει το τιμόνι την επόμενη τετραετία. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε μια μεγάλη νίκη, καθώς το ψηφοδέλτιο μας, είναι αξιόλογο και ιδιαίτερα δυνατό».

Η υποψήφια βουλευτής, Χαρά Ξάνθη υποστήριξε «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα. Η συνέχιση της σταθερότητας και της ανοδικής πορείας της χώρας ή οπισθοδρόμηση. Η κυβέρνηση της ΝΔ έκανε μεγάλα άλματα σε πολλά θέματα και ζητήματα, όπως αυτό της γραφειοκρατίας. Με την εμπιστοσύνη στην ΝΔ αισιοδοξώ για το μέλλον της χώρας και του νομού. Γνωρίζω τα προβλήματα και πιστεύω ότι μόνο η ΝΔ μπορεί αν τα αντιμετωπίσει την επόμενη τετραετία κατά την συνέχιση του έργου. Πάμε μπροστά, πάμε για την νίκη».