Επιχορήγηση ΕΣΠΑ: Κατασκευή e-shop με το e-λιανικό

Αν μέχρι τώρα καθυστερούσατε την κατασκευή e-shop γιατί η επένδυση σας φαινόταν μεγάλη, τώρα είναι η στιγμή να κάνετε το επόμενό σας βήμα. Το e-λιανικό θα δώσει λύση σε πολλές μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου, που επιθυμούν να φτιάξουν το δικό τους e-shop.

Η χρηματοδότηση για την κατασκευή e-shop μπορεί να φτάσει μέχρι τα 5.000€ και αφορά επιχειρήσεις λιανικής, που η λειτουργία τους έχει ανασταλεί εξαιτίας της πανδημίας από τις 18 Μαρτίου 2020 και έπειτα.

Για να εγκριθεί η συμμετοχή μιας επιχείρησης λιανικής στο πρόγραμμα e-λιανικό, θα πρέπει να έχει σημειώσει πτώση στο τζίρο του τελευταίου τριμήνου του 2020 πάνω από 20%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019. Οι νέες επιχειρήσεις θα θεωρηθούν ότι είχαν μείωση 100% στον κύκλο εργασιών τους.

Ποια έξοδα δικαιολογούνται από το e-λιανικό για κατασκευή e-shop

Για να ξεκινήσει η κατασκευή e-shop θα χρειαστεί να επιλέξετε το συνεργάτη, που θα αναλάβει τη δημιουργία του e-shop σας. Συνήθως ένας τέτοιος συνεργάτης είναι ένα web agency. Καλό θα ήταν για σας να ζητήστε δείγμα έργου, ώστε να καταλάβετε καλύτερα αν μπορεί ο συνεργάτης αυτός να καλύψει τις ανάγκες σας.

Οι βασικές ανάγκες για τη δημιουργία ενός λειτουργικού και ασφαλούς e-shop είναι:

Η επιδότηση καλύπτει όλα αυτά τα έξοδα. Καλύπτει όμως και τις δαπάνες για αγορές  υπολογιστών, laptop, λογισμικού κλπ.

Το e-λιανικό ορίζει για το e-shop που θα κατασκευαστεί, ότι θα πρέπει να λειτουργεί σε δύο γλώσσες (πχ ελληνικά και αγγλικά) και να είναι φιλικό για κινητές συσκευές.

Η κατασκευή του e-shop με e-λιανικό, θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 6 μήνες, από την ημερομηνία που θα λάβετε την έγκριση συμμετοχής της επιχείρησης στο πρόγραμμα.

Για τη δημιουργία e-shop με το e-λιανικό στην digital challenge_ κάνουμε ολιστική προσέγγιση, δίνοντας συμβουλές σχετικά με το domain name το κατάλληλο CMS για το e-shop σας. Προτείνουμε λύσεις φιλοξενίας και γραφιστικού σχεδιασμού, ώστε να έχετε πολύ γρήγορα στα χέρια σας ένα πλήρως λειτουργικό και όμορφο e-shop.

Μάθετε περισσότερα για τη δημιουργία e-shop και ανακαλύψτε όλα όσα χρειάζεται να έχετε υπ’ όψιν σας για τη διαδικασία, μέσα από το blog της digital challenge_.

Τι ακολουθεί μετά από τη δημιουργία e-shop

Αφού κατασκευαστεί το e-shop, σας προτείνουμε να υιοθετήσετε ένα πλάνο digital marketing. Με ένα πλάνο στρατηγικού σχεδιασμού της digital παρουσίας σας, θα έχετε τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη από τις πωλήσεις σας.

Το e-shop είναι μια επένδυση που όσο την φροντίζετε άλλο τόσο αποδίδει. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ένα digital marketing plan είναι το εγχειρίδιο της δικής σας εμπορικής επιτυχίας στο διαδικτυακό επιχειρείν.

Στη digital challenge_ αναλαμβάνουμε την κατασκευή e-shop, αλλά παρέχουμε και λύσεις για τη διαχείρισή του. Η ομάδα μας αποτελείται από web developers, γραφίστες, μαρκετίστες και δημιουργούς πρωτότυπου περιεχομένου. Εξειδικευόμαστε στη δημιουργία e-shop για B2B και B2C επιχειρήσεις και φτιάχνουμε στρατηγικό πλάνο digital προώθησης.

Ακολουθώντας βέλτιστες πρακτικές στο web development και στο digital marketing,  δίνουμε την ευκαιρία στην επιχείρησή σας να ανέβει επίπεδα και να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατασκευή e-shop με e-λιανικό. Ελάτε να μιλήσουμε για το νέο σας e-shop και όλες τις δυνατότητες, που ξεκλειδώνει η παρουσία μιας επιχείρησης λιανεμπορίου στο διαδίκτυο.