Έπιασε στο κρεβάτι την πολιτικό σύζυγό του με τον μοναχό, υιοθετημένο γιο τους

Σε βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο σύζυγος μιας πολιτικού στην Ταϊλάνδη πιάνει στο κρεβάτι τη γυναίκα του με τον υιοθετημένο γιο τους που είναι βουδιστής μοναχός.

Η υπόθεση είναι σκάνδαλο μεγατόνων για τη χώρα καθώς η πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι στέλεχος του “Δημοκρατικού Κόμματος” της Ταϊλάνδης. Πρόκειται για την 45χρονη Πραπαπόρν Τσοϊγουαντόκ, την οποία “συνέλαβε” ο 64χρονος επιχειρηματίας σύζυγός της ενώ βρισκόταν σε περιπτύξεις στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού με τον 24χρονο μοναχό Φρα Μάχα.

Οι δύο εραστές δεν περίμεναν την άφιξη του επιχειρηματία στο σπίτι της οικογένειας στην πόλη Σουκοτάι. Τη στιγμή της εφόδου από τον σύζυγο ήταν και οι δύο γυμνοί πάνω στο κρεβάτι.
Τη στιγμή της εφόδου το ζευγάρι των εραστών παθαίνει σοκ. Πετάγονται από το κρεβάτι και προσπαθούν να καλυφθούν ενώ ο σύζυγος, βγάζοντας καπνούς από τον θυμό του, ακούγεται να φωνάζει: “Είσαστε χαρούμενοι εσείς οι δυο;”

Η 45χρονη πολιτικός έδωσε αργότερα μια -όχι και τόσο- πειστική εξήγηση: “Δεν κάναμε σεξ. Δεν έγινε τίποτα. Δεν είναι αυτό που νομίζετε. Δεν είναι όπως φαίνεται στο βίντεο. Υπήρχε ένα πρόβλημα και απλώς το συζητούσαμε. Εκείνη τη στιγμή απλώς ετοιμαζόμασταν να κάνουμε ένα ντους”.

Ο 64χρονος σύζυγος, που είναι κατασκευαστής ακινήτων, βρισκόταν στη Μπανγκόκ για τις δουλειές του. Οι υποψίες του, που αποδείχθηκαν βάσιμες, τον οδήγησαν στην απόφαση να πάρει το αυτοκίνητό του και να οδηγήσει 5,5 ώρες μέχρι την πόλη Σουκοτάι. Μετά το περιστατικό, δεν κατηγορεί τη σύζυγό του αλλά τον 24χρονο μοναχό για τον οποίο λέει ότι “την αποπλάνησε”.

Ο Τζίλτεντ Τι, όπως είναι το όνομά του, δήλωσε ότι πριν από ένα χρόνο η σύζυγός του είχε πει ότι ήθελε να υιοθετήσουν τον Φρα Μάχα επειδή τον λυπόταν. “Η γυναίκα μου ήταν πάντα πολύ θρησκευόμενη. Πηγαίνουμε τακτικά στον ναό που έχουμε στην περιοχή μας. Πρόσφατα όμως παρατήρησα ότι περνούσε περισσότερο χρόνο με τους νεαρούς μοναχούς”.

Αναφερόμενος σε ένα άλλο περιστατικό είπε: “Την είδα ακόμη και να μπαίνει στην καμπίνα ενός μοναχού και να κλείνουν τις κουρτίνες. Χτυπούσα την πόρτα για πολλή ώρα αλλά κανείς δεν απαντούσε. Όταν βγήκε, ήμουν καχύποπτος, αλλά μου είπε ότι προσευχόταν με τον μοναχό”.

Τα ίχνη του 24χρονου μοναχού αγνοούνται.

Για το πως του κινήθηκαν υποψίες είπε ότι αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι εσπευσμένα επειδή η γυναίκα του δεν απαντούσε στο τηλέφωνό της. “Υποψιαζόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήμουν τόσο θυμωμένος όταν τους βρήκα μαζί, νιώθω τόσο προδομένος. Της αγοράζω χρυσά κοσμήματα, της κάνω πολλά δώρα”.

thetoc.gr