Έπιασε λιμάνι στον Βόλο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο με 3.571 επιβάτες – Δείτε εικόνες

Μια ακόμη σημαντική άφιξη για τον τουρισμό κρουαζιέρας σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Βόλου, καθώς κατέπλευσε το εντυπωσιακό M/V Norwegian Viva, μεταφέροντας 3.571 επιβάτες από όλο τον κόσμο. Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, ένα από τα πιο σύγχρονα και εντυπωσιακά του στόλου της Norwegian Cruise Line, αποτελεί έναν νέο σταθμό στην ανοδική πορεία του Βόλου ως προορισμού διεθνούς κρουαζιέρας.

 

 

Όπως σημειώνει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου Μένη Λαζάρου, η σημερινή προσέγγιση του Norwegian Viva έρχεται να επιβεβαιώσει τη διαρκώς ενισχυόμενη θέση του Βόλου στον διεθνή τουριστικό χάρτη, αναδεικνύοντας την πόλη και την ευρύτερη περιοχή ως σταθερά ελκυστικό προορισμό για επισκέπτες υψηλών προδιαγραφών.

Από τους συνολικά 3.571 επιβάτες, περίπου 3.286 επιλέγουν να παραμείνουν στον Βόλο και την Π.Ε. Μαγνησίας, γεγονός που προσφέρει σημαντική ενίσχυση στην τοπική οικονομία. Οι επισκέπτες αναμένεται να περιηγηθούν τόσο στο κέντρο του Βόλου όσο και σε περιοχές του Πηλίου, προσφέροντας κίνηση σε καταστήματα, καφέ, ταβέρνες και τουριστικές επιχειρήσεις.

Οι εικόνες φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και πολιτιστικής εμπειρίας που θα αποκομίσουν, εκτιμάται ότι θα μεταφερθούν στα επόμενα ταξίδια τους, λειτουργώντας ως κινητή διαφήμιση για τον Βόλο και τη Μαγνησία.

Η σημερινή άφιξη του Norwegian Viva αποτελεί συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων προσεγγίσεων που καταγράφονται φέτος στο λιμάνι του Βόλου, με τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων να έχουν αυξηθεί αισθητά σε σχέση με προηγούμενα έτη, όπως επιβεβαιώνουν και τα στοιχεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.

Με φόντο την ενίσχυση της τουριστικής εικόνας της περιοχής και την περαιτέρω αξιοποίηση των δυνατοτήτων του λιμανιού, ο Βόλος φαίνεται πλέον να διεκδικεί σταθερή θέση ανάμεσα στους προορισμούς υψηλού ενδιαφέροντος για τη διεθνή κρουαζιέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

 

 

ΠΗΓΗ: The Newspaper