Επετειακές εκδηλώσεις στην 1η Στρατιά για τα 190 χρόνια από την ίδρυση του όπλου του Μηχανικού – Δείτε φωτογραφίες

Χθες Τρίτη 12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στην έδρα της 1ης Στρατιάς επετειακές εκδηλώσεις για τα «190 Χρόνια από την Ίδρυση του Όπλου του Μηχανικού».

Το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων περιελάμβανε:

Παρουσίαση της ιστορίας και της δράσης του Όπλου του Μηχανικού στο αμφιθέατρο της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΕU-OHQ, «ΑΝΤΓΟΥ ΘΩΜΑ ΑΔΑΜΟΥ».

Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφικού υλικού στην Αίθουσα Τιμών της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, «ANTΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ», από τον Διοικητή 1ης ΣΤΡΑ-ΤΙΑΣ/EU-OHQ, Aντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο.

Στατική επίδειξη υλικών – μέσων του 730 ΤΜΧ Γ/Φ, ΤΕΝΞ και Ε.Τ.Α.Κ./747 ΕΤΜΧ στον προαύλιο χώρο του Στρατοπέδου «ΣΤΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ».

Τις υπόψη εκδηλώσεις παρακολούθησαν μέλη της ΕΑΑΣ και ΣΕΑΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, το στρατιωτικό-πολιτικό προσωπικό του Στρατηγείου της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, αντιπροσωπεία σπουδαστών της ΣΜΥ καθώς και των Μονάδων, Ανεξάρτητων Υπο-μονάδων, Στρατιωτικών καταστημάτων και υπηρεσιών Φρουράς Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες:

πηγή :https://www.onlarissa.gr/2019/11/13/epeteiakes-ekdiloseis-stin-1i-stratia-gia-ta-190-chronia-apo-tin-idrysi-toy-oploy-toy-michanikoy-deite-fotografies/