Επέστρεψε ανανεωμένη η ταβέρνα Τσιρώνης στη Σωτήρα Τρικάλων-Με νέα φιλοσοφία, αλλά πάντα πιστή στην ποιότητα

Ανανεωμένη με νέα φιλοσοφία, αλλά πάντα πιστή στην ποιότητα επέστρεψε η ταβέρνα Τσιρώνης στη Σωτήρα Τρικάλων. Μία ταβέρνα που προσφέρει τα πιο εκλεκτά και  νόστιμα κρεατικά εδώ και δεκαετίες. Η οικογένεια Τσιρώνη άλλωστε αποτελεί εγγύηση στο καλό φαγητό από το 1987.Ο χώρος απέκτησε νέο αέρα με την υπογραφή της Τζίνας Μπέη και η ταβέρνα Τσιρώνης άνοιξε και πάλι τις πόρτες της για να υποδεχθεί τους πελάτες της μέσα σε ένα υπέροχο περιβάλλον όπου σκορπάει διάχυτη τη ζεστασιά του το τζάκι που δεσπόζει στο κέντρο του καταστήματος. Ξύλο, πέτρα, υπέροχη διακόσμηση και φυσικά καλό φαγητό.

Η τέχνη του καλού φαγητού είναι συνώνυμο με την ταβέρνα Τσιρώνης όπου τα κρεατικά της σούβλας αποτελούν κορυφή… Δοκιμάστε κεμπάπ και ψητά της ώρας όλα ψημένα στα κάρβουνα, συνοδέψτε με ορεκτικά μέσα από μία μεγάλη ποικιλία κι απολαύστε το καλό φαγητό με την παρέα σας.

Φυσικά για τις μέρες που ο καιρός είναι καλός η υπέροχη και γεμάτη δέντρα αυλή του είναι ο κατάλληλος χώρος για μία υπέροχη έξοδο. Η επιλογή σας θα σας δικαιώσει.

Η ταβέρνα Τσιρώνης λειτουργεί καθημερινά και το σαββατοκύριακο από το πρωί.

Ταβέρνα Τσιρώνης στη Σωτήρα Τρικάλων

Τηλ. 2431 074796