Έπεσαν τα ρολά στην Εθνική Τράπεζα της Φαρκαδόνας

Η στιγμή που όλοι απευχόταν έφτασε. Μετά από δύο και πλέον δεκαετίες έντονης και παραγωγικής διαδικασίας το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Φαρκαδόνας, κατέβασε ρολά. Πλέον πέρασε στην ιστορία καθώς έφτασε η μέρα που ανέστειλε την λειτουργία της. Μια ακόμη Υπηρεσία που χάθηκε από τη Φαρκαδόνα, μια Υπηρεσία που εξυπηρετούσε κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμου, τόσο από την περιοχή της Φαρκαδόνας, όσο και όμορων χωριών άλλων νομών.Δυστυχώς το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας μετακόμισε, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην περιοχή της Φαρκαδόνας. Τώρα το τι έφταιξε, ποιες ενέργειες θα έπρεπε να γίνουν, ώστε να μην συμβεί αυτό το λυπηρό γεγονός, είναι ένα άλλο θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει τους κατοίκους του Δήμου, όπως επίσης και τους τοπικούς άρχοντες, μηδενός εξαιρουμένου.

Το πρωί της Πέμπτης ήταν τόσο διαφορετικό για τους υπαλλήλους της Τράπεζας. Από νωρίς λοιπόν το πρωί άρχισε η μεταφορά των φακέλων, των μηχανημάτων και του λοιπού εξοπλισμού.  Μια διαδικασία αρκετά ψυχοφθόρα για τους ίδιους, ιδιαίτερα λυπηρή για τους πελάτες της Τράπεζας.

Κατά τη διαδικασία ο κάθε υπάλληλος, είχε να θυμηθεί πολλά από την πορεία της Τράπεζας. Να κάνει τον απολογισμό, φέρνοντας στη μνήμη εικόνες του παρελθόντος.

Πλέον το μόνο που θα μας θυμίζει την 25χρονη πορεία της Εθνικής Τράπεζας θα είναι το αυτόματο μηχάνημα μετρητών που θα παραμείνει στο κέντρο της Φαρκαδόνας.Για την διευθέτηση θεμάτων οι συναλλασσόμενοι από αύριο κιόλας θα πρέπει να μεταβαίνουν στα Τρίκαλα με ότι αυτό συνεπάγεται. Χρόνο και χρήμα, στοιχεία που μέχρι τώρα δεν τα σκεφτόταν κατά την παρουσία της Τράπεζας στην Φαρκαδόνα.

πηγή:krinitrikalon.gr