Επαναλαμβανόμενα τα κρούσματα κλοπών σε οικίες στο Δήμο Φαρκαδόνας

Επαναλαμβανόμενα είναι την τελευταία εβδομάδα τα περιστατικά διαρρήξεων σε οικίες σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, προκαλώντας το φόβο και την ανησυχία την κατοίκων. Επιτήδειοι εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών δρουν ανενόχλητα, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα αλλά και ηλεκτρικές συσκευές.

Οι διαρρήξεις σύμφωνα με πληρoφορίες του ΚΡΗΝΗ LIVE ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας όταν άγνωστος-οι εκμεταλλευόμενοι την απουσία ιδιοκτητών οικίας στον Πετρόπορο, εισήλθαν και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα που βρισκόταν στο σπίτι. Οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι χωρίς να δώσουν υποψίες ή να πέσουν στην αντίληψη κάποιου περίοικου.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και το βράδυ της Παρασκευής στην Οιχαλία. Άγνωστος-οι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί εισήλθαν σε δυο οικίες της κοινότητας, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και κοσμήματα αξίας.

Τα περιστατικά αναμφίβολα προκάλεσαν την ανησυχία των κατοίκων θέτοντας σε συναγερμό της αστυνομικές Αρχές που έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. και στις τρεις περιπτώσεις τα περιστατικά σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ και στο τετράωρο 7-11 το βράδυ κατά την ολιγόωρη απουσία των ιδιοκτητών.

Οι αστυνομικές αρχές καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να επικοινωνούν άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας ή το 100 αν αντιληφθούν κάποια παράνομη κίνηση οχήματος ή προσώπων. Ταυτόχρονα επισημαίνουν την προσοχή και συστήνουν να μην φυλάσσονται χρήματα και κοσμήματα στις οικίες που αποτελούν «προτεραιότητα» για τους επιτήδειους να παραβιάσουν και να διαρρήξουν οικίες.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι κατά καιρούς χωριά της Φαρκαδόνας είχαν γίνει στόχος διαρρηκτών που προσέγγιζαν για να διαρρήξουν σπίτια αλλά και επιχειρήσεις.

Η Αστυνομία πλέον βρίσκεται σε επαγρύπνηση προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.

πηγή: krinitrikalon.gr