Επανακαταμέτρηση ψήφων θα ζητήσουν Κατερίνα Παπακώστα και Θανάσης Λιούτας

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών τόσο η Κατερίνα Παπακώστα όσο κι ο Θανάσης Λιούτας οι οποίοι εξελέγησαν βουλευτές της ΝΔ στην 3η και 2η θέση αντίστοιχα δηλώνουν την πρόθεσή τους να προσχωρήσουν σε επανακαταμέτρηση ψήφων. 

Σε συνέντευξη της στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 η βουλευτής ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα δήλωσε την πρόθεση της για επανακαταμέτρηση ψήφων λόγω της μικρής διαφοράς με 12 σταυρούς από το Θανάση Λιούτα, ενώ και ο ίδιος ο βουλευτής δήλωσε χαρακτηριστικά:

« Η διαφορά μεταξύ μας δεν είναι στις 12 ψήφους αλλά είμαι μπροστά με 279. Ήταν μια περίεργη μέρα αυτή των εκλογών, γίνανε διάφορα στην Περιφερειακή ενότητα εδώ και εμείς δεν είχαμε πρόσβαση σε αποτελέσματα. Δηλαδή δεν παίρναμε αποτελέσματα νωρίς τη Δευτέρα και έπρεπε μόνο εμείς να περιμένουμε. Τέλος καλό πάντως, γιατί το αποτέλεσμα είναι αυτό που όλοι τώρα γνωρίζουμε. Εγώ δεν έχω κάτι με τη διοίκηση της Περιφερειακής ενότητας, δεν ξέρω αν αυτοί έχουν κάτι μαζί μου γιατί δημιουργούσαν διάφορα θέματα.

Επανακαταμέτρηση των ψήφων θα ζητήσω και εγώ, όχι γιατί έχει σημασία η θέση του δεύτερου ή του τρίτου, αλλά απλώς για να γίνει πλήρης αποτύπωση της αλήθειας.»