Εντυπωσιακή η τελετή λήξης και οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του ΣΟΑΤ (φωτό)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στον Μύλο Ματσοπουλου στις 25-6-2019 οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του ΣΟΑΤ. Σε μια εντυπωσιακή από πολλές απόψεις και οργανωμένη εκδήλωση-γιορτή,στα καθιερωμένα και στανταρ πρότυπα του ΣΟΑΤ,πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του Συλλόγου.Εξεταστές ήταν οι Δάσκαλοι Απόστολος Ιακωβάκης, Χρήστος Ντιντιος, Γιάννης Κατσαρας, Δημήτρης Τόρης,Κώστας Ποζαπαλιδης, Θανάσης Παπαπούλης και Παναγιώτης Φλίσκας. Συμμετείχε μεγαλος αριθμος Έγχρωμων  Ζωνων, που προήχθησαν στον επόμενο βαθμό.Αριθμός εντυπωσιακός για τα Ελληνικά δεδομένα που φανερώνει την μεγάλη απήχηση του Συλλόγου στην Τοπική κοινωνία,και που κάθε χρόνο αυξάνεται πραγματοποιώντας έτσι τον μεγαλύτερο σκοπό του Συλλόγου που δεν είναι άλλος από την εισαγωγή των παιδιών σε αυτό το κοινωνικό αγαθό,την υγιή άθληση δια μέσου του συναρπαστικού αθλήματος,του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.
Φάνηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως η τεχνική κατάρτιση, καθώς και η φυσική κατάσταση, των μαθητών βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία. Οι μικροί αθλητές έκλεψαν την παράσταση για την δυναμική, συντονισμένη και πειθαρχημένη εκτέλεση των ασκήσεων. Όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν μια άψογη εμφάνιση με πείσμα, αφοσίωση, θέληση και ζήλο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε γονείς, συγγενείς, στους εξεταστές και στους δασκάλους τους.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση,που γέμισε τον Μύλο , και είδε τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το πλούσιο ταλέντο τους και την εξαίρετη δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο.
Γονείς και φίλοι του Ταεκβοντό τίμησαν με την παρουσία τους τις εξετάσεις, χειροκροτώντας ακατάπαυστα τους αθλητές για το ήθος τους, την υψηλή τεχνική τους κατάρτιση και την πρόοδό τους στο διάστημα αυτό της εκπαίδευσής τους.
Πραγματοποιήθηκε από τους προχωρορημενους αθλητές του ΣΟΑΤ επίδειξη που ενθουσίασε τους μικρούς μας αλλά και τον κόσμο που την παρακολουθησε.
Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ντίνος Μπαρδας, οθ Αντιδήμαρχοι Φορης Ρομπος, Σοφία Αλεστά, Άκης Αναστασίου,Εφη Λεβέντη, η εκπρόσωπος του Επιμελητήριου Λιτσα Ζαφείρη, ο Διοικητής καιΥποδιοκητης Εξ. Φρουράς Θανάσης Καππας και Γιάννης Γατσας τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Οι προπονητές Νικος Παϊταρίδης και Βασίλης Βαργιάμης σε μια σύντομη αναφορά τους στους στόχους του Συλλόγου τόνισαν πως ο κυριότερος είναι η εμφύσηση της δια βίου άσκησης στα μικρά παιδιά και να μάθουν τα μυστικά του Ταεκβοντό. “Παρά τις μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου,τις διακρίσεις,τα μετάλλια κτλ αυτός παραμένει ο κύριος στόχος, ιδιαίτερα σε μια δύσκολη εποχή που ο αθλητισμός πρέπει να είναι προτεραιότητα. Είναι συγκινητικό,κολακευτικό και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς,ότι ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας, μας εμπιστεύεται  τα παιδιά τους” ανέφεραν.
Κολακευτικά σχόλια για την οργάνωση αλλά και τις επιδόσεις των αθλητών ακούστηκαν τόσο από τους εξεταστές όσο και από τους γονείς οι οποίοι αποχώρησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρόοδο των παιδιών τους.
Να μνημονεύουμε το εξαιρετικό έργο των βοηθών μας και την βοήθεια των μεγαλύτερων αθλητών στην εκδήλωση και την βοήθεια τους στους μικρούς δείχνοντας ότι ο ΣΟΑΤ είναι μια μεγάλη οικογένεια
Τέτοιες εκδηλώσεις αναδεικνύουν την ομορφιά του αθλήματος και  αποτελούν  γιορτή για τον αθλητισμό.
Το ΔΣ του συλλόγου  και οι προπονητές του Νίκος Παϊταρίδης,Βασίλης Βαργιάμης συγχαίρουν όλους τους αθλητές για την άψογη εμφάνισή τους και εύχεται σε όλους να διεκδικούν με ήθος, πάθος και αγωνιστικότητα τους στόχους τους προκειμένου να εξελίσσονται ανοδικά προς το καλύτερο και να βελτιώνουν ολόπλευρα την προσωπικότητά τους.