Εντοπίστηκε η 39χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί πριν από δέκα μήνες από την Καλλιθέα. Ζούσε σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας

Εντοπίστηκε η 39χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί πριν από δέκα μήνες από την Καλλιθέα, το απόγευμα του Σαββάτου 6/2/2021.

Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, η οποία φαίνεται πως  ζούσε σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας και στην οδό Δεριγνύ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιστοσελίδα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», όπου κατέφυγε η οικογένειά της για να την εντοπίσει, τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, οι πληροφορίες που έφτασαν στο τηλεφωνικό κέντρο, οδήγησαν στα ίχνη της.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρήκαν ταλαιπωρημένη την κοπέλα στο αυτοκίνητο αυτό και την μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, απ’ όπου την παρέλαβε η οικογένειά της.

Η 39χρονη αισθητικός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, που την είχε απομακρύνει από την οικογένειά της.  Τα αίτια της εξαφάνισης της δεν είναι γνωστά, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες από το «Φως στο Τούνελ», φαίνεται πως κοντινά πρόσωπα και φίλοι της 39χρονης της επηρέασαν αρνητικά και εκμεταλλεύτηκαν  τον χαρακτήρα της.

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου εξαφανίστηκε το περασμένο Πάσχα. Όταν η κοπέλα δεν παρέστη στην κηδεία του πατέρα της, τότε η οικογένειά της την έψαχνε χωρίς κανένα αποτέλεσμα, μέχρι το Σάββατο 6/2/2021. Σύμφωνα με τα συγγενικά της πρόσωπα, ο θάνατος του πατέρα της, αλλά και μια ερωτική απογοήτευση επηρέασαν σημαντικά την ψυχολογική κατάσταση της 39χρονης….

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/entopistike-i-39chroni-gynaika-poy-eiche-exafanistei-prin-apo-deka-mines-apo-tin-kallithea-zoyse-se-egkataleleimmeno-aytokinito-sto-kentro-tis-athinas/?fbclid=IwAR0LBBUsoaTfNXLLBteZVI8yFlMUQMYnrG-zIBFRhAQwwGZSMXLnOZRIZKY

πηγή:http://www.mixanitouxronou.gr/entopistike-i-39chroni-gynaika-poy-eiche-exafanistei-prin-apo-deka-mines-apo-tin-kallithea-zoyse-se-egkataleleimmeno-aytokinito-sto-kentro-tis-athinas/?fbclid=IwAR2bAY3LVSD5LTWJmDt9XUX6czXzel6BGs8GFn5LAqW7835aJAPTsiEQeNA