Εγγραφές μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, για το σχολικό έτος 2024-25 

Οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών/τριών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, για το σχολικό έτος 2024-2025, θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2024 καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:00 έως 12:00.
Κατά το σχολικό έτος 2024 – 2025 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2018 έως και 31-12-2018.
Στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων εγγράφονται οι μαθητές/τριες των οποίων η μόνιμη κατοικία/Διεύθυνση βρίσκεται εντός των ορίων της περιφέρειας που περικλείεται από τις οδούς της πόλης των Τρικάλων με αρχή την Πλατεία Φιλοσόφων, Ηροδότου, Καβράκου, Φλεγίου, Ασκληπιού, Καποδιστρίου και 18ης Αυγούστου, Καρδίτσης, Κερκύρας, Ληθαίος Ποταμός, Καρπάθου, Σύρου, Κερκύρας, Ιθάκης, Αρχιμήδη, Πλατεία Φιλοσόφων μέχρι την Ηροδότου. 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

1. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση γονέων. Έντυπο υπάρχει στη σχολική μονάδα  και εδώ.
2. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας.
4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.
5. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου.
[Πιστοποιητικό γέννησης μαθητή/τριας Δήμου ή Κοινότητας. Διευκρινίζεται ότι για την εγγραφή των μαθητών/τριών, δεν απαιτείται η προσκόμιση του πιστοποιητικού γέννησης από τους γονείς. Το πιστοποιητικό αναζητείται από τη σχολική μονάδα μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘΑ].