‘Ενα υπέροχο σκίτσο για την Κεραμέως από μαθητή του 2ου Πρότυπου ΕΠΑΛ Τρικάλων-Εντυπωσιασμένη η Υπουργός Παιδείας από το σχολείο (φωτό-video)

Παιδιά με τα καβαλέτα τους να ζωγραφίζουν υπό τους ήχους μουσικής, άλλα να κάνουν γραφιστικές εργασίες, κάποια άλλα να δημιουργούν κατασκευές για παιδιά… Τμήματα εφαρμοσμένων τεχνών, γραφιστικής, βρεφονηπιοκομίας είναι ορισμένα από τα τόσα άλλα που λειτουργούν στο 2ο Πρότυπο ΕΠΑΛ Τρικάλων των οποίων τη δουλειά είχε την ευκαιρία να δει από κοντά η Υπουργός Παιδεία Νίκη Κεραμέας κατά την επίσκεψή της στο Σχολείο στο πλαίσιο της περιοδείας της στα Τρίκαλα την Παρασκευή.

Ένα σχολείο με φοβερές εγκαταστάσεις που λειτουργεί ως πρότυπο πλέον. Από τις ξεχωριστές στιγμές εκείνη που ένας από τους μαθητές των εφαρμοσμένων τεχνών έφτιαξε ένα καταπληκτικό σκίτσο της Υπουργού Παιδείας αποδεικνύοντας εμπράκτως το ταλέντο και το μεράκι των μαθητών του σχολείου, το οποίο και της χάρισε. Ο μαθητής την ακολούθησε καθόλη της διάρκεια της επίσκεψής της στο σχολείο και την αποτύπωνε στο χαρτί. Με ταλέντο που θα ζήλευαν πολλοί ζωγράφοι και στο… πόδι κυριολεκτικά κατάφερε να κάνει ένα υπέροχο έργο.

Η κ. Κεραμέως, την οποία υποδέχθηκε στο σχολείο ο διευθυντής του Παυσανίας Νταραλάς, συνομίλησε με τους μαθητές, ενώ είχε και συνάντηση με τους καθηγητές με τους οποίους συζήτησε θέματα που τους απασχολούν.