Ένα μαγικό απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Λαμπρίδη συντροφιά με τη συγγραφέα Σούλα Τσιάτσιου και το βιβλίο της «Σ’ ευχαριστώ, γιαγιά!»

Παιχνίδι, διασκέδαση, γνώση… Από όλα περιελάμβανε το απόγευμα της Πέμπτης σε μία εξαιρετική παρουσίαση του βιβλίου της Σούλας Τσιάτσιου «Σ’ ευχαριστώ, γιαγιά!» στο βιβλιοπωλείο Λαμπρίδη.Ο χώρος εντυπωσιακός, το βιβλίο μαγικό, η ανταπόκριση των παιδιών μεγάλη και το βιβλίο μαγικό. Εκείνοι που βρέθηκαν στην παρουσίαση, μικροί και μεγάλοι (και δεν ήταν λίγοι αφού ο χώρος γέμισε ασφυκτικά) πέρασαν ένα διασκεδαστικό απογευματινό. Ένα απόγευμα όλο εκπλήξεις.  Με θεατρικό παιχνίδι, δραστηριότητες για τη διατροφή κι όχι μόνο, με αφορμή το βιβλίο της Σούλας Τσιάτσιου.

Η συγγραφέας παρουσίασε το βιβλίο της μέσα από την ανάγνωση της ιστορίας με την βοήθεια της μικρής Αλίκης Καράση η οποία απέδωσε με τρόπο εντυπωσιακό το ρόλο της μικρής Βαλέριας που είναι και η πρωταγωνίστρια του βιβλίου.

Με ρόλους που εναλλάσσονταν η συγγραφέας και η μικρή βοηθός της μίλησαν για τους προβληματισμούς της μικρής Βαλέριας η οποία ρωτά τη γιαγιά της για πράγματα που την ανησυχούν καθώς περπατούν στον πανέμορφο, γεμάτο χρώματα κήπο τους. Εκείνη της μίλησε για την πραγματική αγάπη των δικών μας ανθρώπων, για όσα μας προσφέρει η φύση και πρέπει να τα εκτιμούμε σωστά, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να τρεφόμαστε υγιεινά.

Το βιβλίο προλόγισε ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείο Θανάσης Καράσης ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση στην πρώτη αυτή βιβλιοπαρουσίαση του βιβλιοπωλείου Λαμπρίδης.