Έλληνας ο οδηγός που σκότωσε τρεις πεζούς με το αυτοκίνητό του στη Μελβούρνη

Ελληνικής καταγωγής φέρεται να είναι ο άνδρας που με το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε πεζούς στο κέντρο της Μελβούρνης στην Αυστραλία, την Παρασκευή (20/01).

Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους και ένα παιδί, και τουλάχιστον 20 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της ξέφρενης πορείας του αυτοκινήτου που σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ, οδηγούσε ένας 26χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Graham Ashton επιβεβαίωσε ότι ο οδηγός του οχήματος έπεσε επίτηδες πάνω στους πεζούς σε πολυσύχναστο δρόμο της Μελβούρνης και ότι έχει συλληφθεί. Ο 26χρονος, όπως αναφέρουν τα αυστραλιανά Μέσα είναι γνωστός στις αρχές και ότι συνδέεται με ένα περιστατικό μαχαιρώματος σε σταθμό του μετρό στα νότια προάστια της Μελβούρνης που είχε σημειωθεί νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Τα ΜΜΕ στην Αυστραλία, αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο κινούνταν παράξενα πριν από το δυστύχημα, που έγινε στη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος, και όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αυστραλιανής αστυνομίας δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια.

Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο

 

Η στιγμή που το αυτοκίνητο θερίζει τους πεζούς στην Αυστραλία

 

πηγή: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/763873/ektakto-ellinas-o-odigos-poy-skotose-treis-pezoys-me-to-aytokinito-toy-sti-melvoyrni#ixzz4WHgn7AKC