Ελεύθερος ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Σάκης Καρατζούνης-Τι αναφέρει ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας

Στην Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων 97,6 μίλησε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του τρικαλινού επιχειρηματία Σάκη Καρατζούνη

Ο κ. Κούγιας αναφερόμενος στην αποφυλάκιση του Σάκη Καρατζούνη την περασμένη Παρασκευή, είπε χαρακτηριστικά:

 «Το 2017 ο γνωστός βιομήχανος των Τρικάλων Σάκης Καρατζούνης συνελήφθη με την κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών, εισαγωγή ναρκωτικών, για μεταφορά ναρκωτικών και εμπορία ναρκωτικών μαζί με 6 άλλους  κατηγορούμενους. Όλα αυτά έγιναν σε μια απομακρυσμένη από τις επιχειρήσεις του αποθήκη. Μέσα σε ένα χρόνο έγινε η δίκη όπου καταδικάστηκε ισόβια για τα ναρκωτικά και επειδή είχε και δύο όπλα στο σπίτι του και μια ποινή για αυτά.

Έγινε ένα δικαστήριο σε δεύτερο βαθμό που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και βέβαια αποδείχτηκε ότι ο κ. Καρατζούνης δεν είχε καμία σχέση ούτε με εμπόριο, ούτε με κατοχή και την πώληση ναρκωτικών. Μάλιστα αποδείχτηκε το αντίθετο, ότι είναι ένας επιτυχημένος βιομήχανος χωρίς να έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Μάλιστα υπέρ του κατέθεσε και ο πρόεδρος των Βιομηχάνων Ελλάδος, κάνοντας μια διαδρομή στην επιχειρηματική του πορεία.

Με μεγάλη ανακούφιση για εμάς το Πενταμελές Εφετείο ομόφωνα, έβγαλε μια απόφαση που απαλλάσσει τον κ. Καρατζούνη και από την αγορά, την μεταφορά, την κατοχή και την εμπορία ναρκωτικών.

Για να βρούμε όλα αυτά τα στοιχεία για να έρθει η δικαίωση κάναμε μεγάλη έρευνα, αφού ήταν μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Μας βοήθησε και η σύζυγος του κ. Καρατζούνη, αλλά μεγάλη δουλειά έκαναν και οι συνεργάτες μου. Νομίζω ότι τελικά αποδόθηκε δικαιοσύνη. Αν και δεν θα είναι εύκολο για έναν υπερήφανο άνθρωπο όπως είναι ο κ. Καρατζούνης να διαχειριστεί αυτή την ιστορία τώρα που είναι ελεύθερος, νομίζω όμως ότι με την βοήθεια όλων θα τα καταφέρει».