ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ με περιοριστικούς όρους οι 9 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της έκδοσης παράνομων αδειών οδήγησης στο Συγκοινωνιών Τρικάλων

Nα αφεθούν όλοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ με περιοριστικούς όρους, αποφάσισαν για τους 9 κατηγορούμενους για την υπόθεση της έκδοσης παράνομων αδειών οδήγησης στο Συγκοινωνιών Τρικάλων, Ανακρίτρια και Εισαγγελέας.

Η απολογία τους ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Οι υπάλληλοι και οδηγοί σχολών οδήγησης κατέθεσαν τα απολογητικά τους υπομνήματα κι απάντησαν σε ερωτήματα ενώπιον Ανακριτού και Εισαγγελέα.

Οι όροι που επιβλήθηκαν είναι διαφορετικοί για τον καθένα.

Ειδικότερα

– Εγγύηση ύψους 8.000 € για τον καθένα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα κι εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους επιβλήθηκε σε πρώην και νυν διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταφορών Τρικάλων.

-Εγγύηση 5.000 €, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα κι εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους επιβλήθηκε στους 2 ιδιοκτήτες των Σχολών Οδηγών.

-Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους επιβλήθηκε στους υπόλοιπους 5 υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών Τρικάλων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τους όρους που έχουν επιβληθεί στον καθένα φαίνεται και η «διαβάθμιση» σε ό,τι αφορά στις κατηγορίες που τους βαρύνουν.