Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα και παρόντος του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας Μιχάλη Μούσιο πραγματοποίησαν την εκδήλωση κοπής της πίτας τους οι αρτοποιοί των Τρικάλων το πρωί της Κυριακής στην ταβέρνα «Η θράκα» στα Μεγάλα Καλύβια.Οι αρτοποιοί με τις οικογένειες, τους εργαζομένους, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες τους συμμετείχαν στην πετυχημένη εκδήλωση. «Σε αυτή την εποχή που όλα αλλάζουν ο αρτοποιός ασχολείται από τα οικονομικά κι εργατικά ζητήματα της επιχείρησης μέχρι την παραγωγή και τον ίδιο τον καταναλωτή, επομένως ο αρτοποιός έχει την υποχρέωση να επικοινωνεί μαζί τους και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη της σχέσης εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Το σημαντικότερο από όλα είναι να προσφέρουμε ποιότητα στον καταναλωτή» ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Τρικάλων Λάμπρος Κόγιας και συμπλήρωσε «Σε όλα τα καινούργια δεδομένα πρέπει να βρούμε πρακτικές μεθόδους ανάπτυξης της επιχείρησής μας με γνώμονα το συμφέρον τόσο του ίδιου του αρτοποιού, όσο και των συνεργατών του, των υπαλλήλων, αλλά και των καταναλωτών».
Τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Τρικάλων δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους προμηθευτές και συνεργάτες τους που ως δείγμα εμπιστοσύνης προς το Σωματείο και του κοινού πνεύματος συνεργασίας για τη βελτίωση του κλάδου είναι και δηλώνουν το παρόν κάθε φορά που τους χρειάζονται για να έρθουν εις πέρας όλες οι δράσεις με τον καλύτερο τρόπο,