Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Κουμπής

Εκοιμήθη σήμερα το πρωί ο Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Κουμπής, Εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής και Γαρδικίου. Ο π. Αθανάσιος Κουμπής έφυγε σε ηλικία 72 ετών. Hταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην τοπική κοινωνία, με πλούσιο έργο και προσφορά.

Η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 8 το πρωί της Δευτέρας στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων και ενώπιον του θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα  1 – 6 – 2020  και ώρα 12η μεσημβρινή , στον Ιερό  Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγιών Τρικάλων.

Αφήνει πίσω την πρασβυτέρα Ελένη Κουμπή, τα τέκνα Σωτήριο Κουμπή, Σταυρούλα Κουμπή και Γεώργιο Αρκουμάνη, Βασιλική Κουμπή, Αλέξιος Κουμπή και Μαρία Βασδέκη, τα εγγόνια Βασιλική , Απόστολο, τα αδέλφια, τα ανήψια, τους λοιπούς συγγενείς

Σημ. 1) Η σορός θα μεταφερθεί για Προσκύνημα στον Ιερό  Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγιών Τρικάλων , την Δευτέρα  1 – 6 – 2020  και ώρα 8.00π.μ.

2) Παράκληση της οικογενείας αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για την Τράπεζα Αγάπης  του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων και για την ενίσχυση του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Γαρδικίου Τρικάλων  .

3) Ο καφές θα προσφερθεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων .

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »

 

Το trikalaview.gr απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Αιωνία του η μνήμη!