Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι…-Τ ρ ι κ α λ ι ν έ ς    α τ ά κ ε ς  (13ο)

Δεν υπάρχει πιο ατιμωτικό, πιο απάνθρωπο και πιο αντιδημοκρατικό να σου κολλάνε ρετσινιά οι …αριστεροί, ότι είσαι φασίστας, δεξιός, ακροδεξιός, εθνικιστής, αλαφροΐσκιωτος, τραμπούκος επειδή αντιδράς στη συμφωνία των Πρεσπών, την οποία θεωρείς ανθελληνική και συνεπώς προδοτική.

Από τον επαναπατριζόμενο Θεσσαλό Πολίτη Βάιο Φασούλα  Τη Μακεδονία μας τη δίδαξαν στα σχολεία ολόκληρες γενιές και αποτελεί όχι μόνο μέγα Ιστορικό τμήμα της Ελλάδας-είναι η ίδια Ελλάδα αλλά και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ και δεν μπορεί κ α ν έ ν α ς άσχετος, αμόρφωτος, ανιστόρητος και απαίδευτος κομματικός υπάλληλος της καθεστηκυίας τάξης (Νέας Τάξης Πραγμάτων) να εμπορεύεται την ίδια την Ελλάδα με παραχωρήσεις που δεν τολμούν να κάνουν οι πιο επικίνδυνοι φασίστες…

Στη μεγάλη συγκέντρωση-συλλαλητήριο που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα στις 11 του Ιούλη 2018, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας, βρέθηκε και ο γράφων για δυο και μόνο λόγους: Να συμπαρασταθώ στη δοκιμασία της Χώρας μου που ο έλληνας πρωθυπουργός και οι συν αυτώ συνακόλουθοι αχταρμάδες-«αριστεροί» υπέγραψαν λες και πουλούσαν γουρούνι στο σακί.

Ο δεύτερος λόγος ήταν να βρεθώ σε αυτό τον κόσμο που τους βαφτίζουν με ονόματα φασιστικά και να νιώσω αυτό που λένε δέος τρόμου και φόβου, όπως αυτό πέρασε στην ελληνική κοινωνία μέσα από κομματικούς τραμπούκους του Σύριζα…, (αυτό από τον κ. Φίλη) και λοιπούς πρώην… συντρόφους που αποδείχτηκαν οι χειρότεροι και από τους δεξιούς. Λοιπόν δεν είδα αυτό που περίμενα, παρά απλούς πολίτες αλλά και αν ήταν κάποιοι δεξιοί και θρησκευόμενοι, δε παραβρέθηκα γι’ αυτούς. Καλά θα κάνουν κάποιοι νοσταλγοί όναγροι παλιοπαΣΟΚοι, κάποιοι ποταμίσιοι γυρολόγοι και τα φερέφωνα του Σύριζα να προσέχουν τα λόγια τους και να μην υποτιμούν την νοημοσύνη της κοινωνίας.

Οι Πρέσπες της 17ης του Ιούνη του 2018, αποτελούν πλέον το σάβανο για τους Σύριζανελ. Δεν ήμουν υπέρ των εκλογών για άλλους λόγους. Φύγετε! Ίσως μπορέσουμε να φυλάξουμε τα μισά από τα υπάρχοντά μας…

 «Ε.Ε», Ελλάδα-Θεσσαλία  11 του Ιούλη του 2018   www.fasoulas.de pelasgos@fasoulas.de