Εκδηλώσεις για το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα Τρικάλων

Τα τμήματα του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος  του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων έχουν μια συνεχή και αξιόλογη παρουσία στα μουσικοχορευτικά πολιτιστικά δρώμενα και συμμετέχουν σε πλείστες άλλες εκδηλώσεις πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα στην πόλη και το νομό των Τρικάλων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με άλλα καλλιτεχνικά τμήματα και δομές του Δήμου Τρικκαίων, το Δημοτικό Χορευτικό θα εμφανιστεί σε δυο σπουδαίες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα:

Τμήμα ενήλικων του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος, με τη συνοδεία της μπάντας, θα αποδώσει χορευτικά πολύ γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που απολαύσαμε τις προηγούμενες  δεκαετίες  μέσα από την μικρή και μεγάλη οθόνη.

Τμήμα Παιδιών του Δημοτικού Χορευτικού Συγκροτήματος θα παρουσιάσει  Ελληνικούς χορούς πραγματοποιώντας  μια ενδιαφέρουσα σύμπραξη με παιδιά από τον πληθυσμό, που φιλοξενεί η e-trikala στο Πρόγραμμα ESTIA για τη κοινωνική ένταξη των αιτούντων άσυλο και προσφύγων στη πόλη μας.

Επιμέλεια τμημάτων Σταύρος Σούλιος