Εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά με την αναπηρία από το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «ΑΡΩΓΗ» σε σύμπραξη με το ΘΕΛΩ

Eκδήλωση με θέμα: “Γυναίκες & Αναπηρία” διοργανώνει ο Σύλλογος ατόμων με αναπηρία “Αρωγή Τρικάλων”  την Πέμπτη 27/7 στα Τρίκαλα στις 18.00 στα νέα γραφεία του Συλλόγου επί της Στρ.Σαραφη 44, κάτω από το Φρούριο.

Πρόκειται για μία εκδήλωση αφιερωμένη στις Γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά με την Αναπηρία, για τις μητέρες κάθε ηλικίας με παιδιά με αναπηρία, για τις συζύγους ατόμων με αναπηρία που δίνουν κάθε μέρα έναν ξεχωριστό αγώνα ζωής.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ως προσκεκλημένη ομιλήτρια η Πρόεδρος του “ΘΕΛΩ” Κορίνα Λιούτα η οποία και θα συζητήσει με τις Γυναίκες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας  θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δύο Συλλόγων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και πρόεδροι συλλόγων ΑμΕΑ από άλλες πόλεις της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Νέα Διεύθυνση

Ο Σύλλογος ΑΡΩΓΗ από σήμερα Δευτέρα, 24 Ιουλίου λειτουργεί πλέον στη νέα Διεύθυνση που βρίσκεται στην οδό Στρ. Σαράφη 44.

Νέο Δ.Σ.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου ΑΡΩΓΗ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ελενη Καϊμά

Αντιπρόεδρος: Βύρων Λιατήφης

Αντιπρόεδρος β:  Ευαγγελία Βλάχου

Γενικός Γραμματέας.: Δημήτρης Καϊμάς

Β’  Γενικός Γραμματέας: Βύρων Λιατήφης

Ταμίας: Βασίλης Μαχαιράς

Οργανωτικός  Γραμματέας:  Δημήτρης Καϊμάς,  Γάτστιου Μαρία , Φωτεινή Παλάβρα

Ο Αξιότιμος κ. Θεοφάνης Καρατζούνης μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους και κατόπιν απόφασης του  ΔΣ κι όλων των μελών του Συλλόγου, κατέχει την τιμητική θέση του επίτιμου προέδρου σε ένδειξη τιμής για τα χρόνια της προσφοράς του στο Σύλλογο.

Καπάκια

«Ο Σύλλογος συνεχίζει να μαζεύει καπάκια και μπουκάλια με σκοπό να φτιάξουμε μια πόλη προσβάσιμη και να χαρίσουμε χαμόγελα σε μικρά και μεγάλα παιδιά» αναφέρει η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Καϊμά.

Επικοινωνία

Τηλ για πληροφορίες 6986661904 κ. Σπύρος και 6983643301 κ.  Δημήτρης και στο σταθερό  τηλ 2431022605

Διεύθυνηση: Στρατηγού Σαράφη 44, Τρίκαλα.

Email: Meil.arogi.amea@gmail.com.