Έγινε η αρχή-Το πρώτο επίσημο ματς στο νέο αθλητικό κέντρο- Κ12 ΑΟΤ Β-Ακαδημία1

Ο πρώτος ποδοσφαιρικός επίσημος αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 28 Μαϊου 2022 στις 11 το πρωϊ στο νέο αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα στην Σωτήρα.

Ήταν η συνάντηση για το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ12 ΕΠΣ Τρικάλων , ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα Β και την Ακαδημία1.
Διεξήχθη ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι στο ειδικό για την κατηγορία Κ12 νέο γήπεδο το οποίο είχε καταπληκτικό χλοοτάπητα. Τα παιδιά των ομάδων το απόλαυσαν , το ίδιο και οι πολλοί γονείς που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.
Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα κ. Κώστας Παρδάλης.
Ενώ το πρώτο στην ιστορία επίσημο γκολ στα νέα γήπεδα σημείωσε ο νεαρός Ριζογιάννης του ΑΟΤ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι έγινε πολύ καλό ματς με 6 γκολ συνολικά, 4 δοκάρια, πολύ ωραίες ενέργειες από τα παιδιά και ευκαιρίες και νικήτρια την ομάδα του ΑΟΤ.

Στην έναρξη των αγώνων ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη
Στο νέο αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, βρέθηκε σήμερα το πρωϊ και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Παρδάλης. Παρακολούθησε τον πρώτο στην ιστορία επίσημο αγώνα στη νέα αθλητική εγκατάσταση, την αναμέτρηση των παιδιών της Κ12 με την Ακαδημία1, ενώ λίγο αργότερα είδε και αγώνες του τουρνουά ποδοσφαίρου κοριτσιών που πραγματοποιήθηκε στα νέα γήπεδα .
Στην φωτό με τον συνάδελφό του ιατρό Κίμωνα Χαχάμη, με φόντο το καταπληκτικό αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη στην Σωτήρα.