Έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων ο 43χρονος Βαγγέλης Νικολάου από τη Φαρκαδόνα

Έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων ο 43χρονος Βαγγέλης Νικολάου από τη Φαρκαδόνα

Ο 43χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά προ 7ετιας σε τροχαίο ατύχημα που είχε συμβεί στη Φαρκαδόνα κι από τότε βρισκόταν καθηλωμένος στο κρεβάτι

Θλίψη και πόνο σκόρπισε η είδηση της απώλειας του 43χρονου Φαρκαδόνιου, Ευάγγελου Γ. Νικολάου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο. Ο 43χρονος Βαγγέλης, προ 7ετιας είχε τραυματιστεί σοβαρά, σε τροχαίο ατύχημα, που είχε συμβεί στη Φαρκαδόνα, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το γενικό λύκειο. Τότε ο άτυχος Βαγγέλης κατευθυνόμενος στο σπίτι του, μετά από νυχτερινή διασκέδαση είχε εμπλακεί σε τροχαίο και σε σύγκρουση 2 οχημάτων, ένα εκ τον οποίων το οδηγούσε ο ίδιος. Από τότε για τον ίδιο ξεκίνησε ένας αγώνας ζωής καθώς είχε νοσηλευτεί για αρκετούς μήνες σε νοσοκομεία ενώ μετά είχε εισαχθεί σε κλινικές αποκατάστασης. Δυστυχώς παρά τις μάχες που έδωσε δεν κατάφερε να νικήσει, μιας και από τότε μέχρι και σήμερα βρισκόταν καθηλωμένος στο κρεβάτι.

Η κηδεία του Βαγγέλη Νικολάου, ο οποίος πριν το ατύχημα διατηρούσε ταβέρνα στα Τρίκαλα, στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ, θα τελεστεί αύριο Κυριακή στη 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Φαρκαδόνας.

Η σορός θα μεταφερθεί στην οικία του στην 7:00 το πρωί. Αφήνει πίσω του την μητέρα του Αικατερίνη, την αδελφή του Μάρθα και τα παιδιά του Γιώργο και Παρασκευούλα.

Ο καφές και το γεύμα θα προσφερθεί στη Κέντρο « Ίριδα » Ξάνθος – Νάνσυ Νάτσινα. Την τελετή επιμελείται το Γραφείο Τελετών Κωνσταντίνος Κυρ. Γκαγκάς, Νικολάου Πλαστήρα 31 Φαρκαδόνα Τρικάλων 2433022374 – 6973903534 – 6980602944.

πηγή :http://krinitrikalon.gr/nea/efyge-gia-ti-geitonia-ton-aggelon-o-43chr/?fbclid=IwAR2QmA0NXbcZPc2fA4bfuO6fZ6FN_HHfIw74SC2dc4S0gmHD2TmPiidLmu8