Εύκολα κεράσματα με γεύση καρύδας …
ΥΛΙΚΑ :
2,5 Πακέτα καρύδα
1 κουτί ζαχαρούχο
2 κουβερτούρες
2 κουτ. σούπας λάδι ελαφρύ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Ανακάτεψα την καρύδα με το ζαχαρούχο τα έπλασα στο σχέδιο που ήθελα τα έβαλα λίγο στην κατάψυξη, έλιωσα την σοκολάτα σε μπεν μαρι την ανακάτεψα με 2 κουτ. λάδι και έκανα την επικάλυψη, τα άφησα στην συντήρηση να παγώσουν.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.