Ευχαριστήριο για τον Δήμο Πύλης

     Αν και οι εργασίες επισκευής στο χώρο του υδραγωγείου της Τ.Κ. Δροσερού δεν έχουν ολοκληρωθεί, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω:

     Τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο  Μαράβα που πάντα είναι θετικός για έργα που βελτιώνουν το επίπεδο ζωής των κατοίκων.

     Την Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πύλης κα. Λαμπρινή Οικονόμου

     Τον Διευθυντή της ΔΕΥΑ Πύλης κ. Κων/νο Τσόλα

     Τον Προι/νο των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΔΕΥΑΠ κ. Μπαλκίζα Αχιλλέα

Διότι αν και αρχικά ανακοινώθηκε ότι θα γίνει διακοπή υδροδότησης για κάποιες ημέρες προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εργασίες συντήρησης στον υδατόπυργο, τελικά η Κοινότητα Δροσερού δεν έμεινε χωρίς νερό, δεν είπαμε το «νερό, νεράκι», είχαμε νερό πόσιμο όλες τις ημέρες και αρκετό για να καλυφθούν οι ανάγκες τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών (υποψηφίων και μη, δεν χρειαζόταν οι υποψήφιοι να έχουν μαζί τους μπουκάλια με νερό, όπως αναφερόταν σε ένα ειρωνικό και περίεργο δημοσίευμα που αναρτήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης αμέσως μετά την ανακοίνωση-ενημέρωση της ΔΕΥΑΠ).

    Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους κατοίκους της Κοινότητας για την υπομονή, την κατανόηση και την υποστήριξή τους κατά την διάρκεια των εργασιών υδροδότησης.

     Τέλος ένα ευχαριστώ στον «αφανή ήρωα» που και τα μεσάνυχτα και πολύ πριν ξημερώσει ήταν παρών στο αντλιοστάσιο για να ανοιγοκλείνει τον διακόπτη, ώστε να τρέχει γάργαρο το νερό στις βρύσες μας!!!

  Σας ευχαριστώ.                          

  Βασιλική  Γεροβασίλη

 Πρόεδρος της Τ.Κ.Δροσερού