Ευχαριστίες ΕΛΜΕΤ σε όλους όσους βοήθησαν τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Τρικάλων εκφράζει από καρδιάς τις βαθιές και ειλικρινείς ευχαριστίες του σε όλες και όλους, μεμονωμένα άτομα-ιδιώτες, συλλόγους διδασκόντων, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, επιχειρήσεις, άλλες ΕΛΜΕ και την ομοσπονδία μας την ΟΛΜΕ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν οικονομική και ανθρωπιστική βοήθεια σε οικογένειες εκπαιδευτικών και μαθητών του νομού μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα:

ΕΛΜΕ: ΕΛΜΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΛΜΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ_ΓΥΜΝ-ΓΕΛ ΚΑΡΠΕΡΟΥ, ΕΛΜΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ_ΕΠΑΛ ΔΕΣΚΑΤΗΣ, ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ, ΕΛΜΕ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΚΑΛΙΘΕΑΣ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ, Γ΄ ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Β΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, Ε΄ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ, Δ΄ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Ε΄ ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Ε΄ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Θ΄ ΕΛΜΕ και κάποιες άλλες ΕΛΜΕ που δυστυχώς η ονομασία τους δεν ήταν ευδιάκριτη στα στοιχεία κατάθεσης.

Επιχειρήσεις: την εταιρεία CLIP NEWS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ

Σύλλογοι Εκπαιδευτικών: Γυμνασίου  Κεραμωτής, 5ου ΓΕΛ Τρικάλων

Μεμονωμένα άτομα-ιδιώτες: Πρόδρομος Χ., Κωνσταντίνος Α., Κωνσταντίνα Λ., Γεώργιος Π., Δημήτρης Τ., Ζωή Ρ., Άννα Π., Φώτιος Τ., Απόστολος Τ., Ιωάννα Β., και άλλες-άλλοι που κατέθεσαν την βοήθειά τους ανώνυμα.

Και τέλος την Ομοσπονδία μας, την ΟΛΜΕ

Σας ευχαριστούμε θερμά!!

Η οικονομική βοήθεια διατέθηκε σε πλημμυροπαθείς εκπαιδευτικούς και μαθητές του νομού μας, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛΜΕ Τρικάλων με τη βοήθεια των Δ/ντών-ντριών και των Συλλόγων Διδασκόντων των σχολείων του νομού μας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Συγκεκριμένα 20 εκπαιδευτικοί ενισχύθηκαν με το ποσό των 200€ ο καθένας, ενώ διατέθηκαν 180 κουπόνια supermarket αξίας 30€ σε ισάριθμες οικογένειες μαθητών σε Τρίκαλα και Φαρκαδόνα.

Η αλληλεγγύη όλων μας και η δράση των συνδικάτων για μία ακόμα φορά συνέβαλε  στην ανακούφιση των θυμάτων των καταστροφικών πλημμυρών.

Απευθύνουμε έκκληση σε όλες και όλους τις/τους εκπαιδευτικούς του νομού μας:

να ενισχύσουν την ΕΛΜΕ Τρικάλων καταβάλλοντας την συνδρομή τους μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (συμπληρώνουμε τη σχετική ΥΔ προς το Τμήμα Οικονομικών της ΔΔΕ) ώστε το σωματείο μας να αυξήσει τις δράσεις αλληλεγγύης και βοήθειας προς τα μέλη του.

να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος της ΕΛΜΕ Τρικάλων στο ΓΝ Τρικάλων μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας, δεδομένου ότι οι ανάγκες για αίμα πληθαίνουν καθημερινά.

Σήμερα το μάθημα αρχίζει από Α: ΑΓΩΝΑΣ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.