Έχεις πράσινα μάτια; Αυτά τα make up tips θα σου χαρίσουν ακαταμάχητο βλέμμα

Έχεις πράσινα μάτια; Αυτά τα make up tips θα σου χαρίσουν ακαταμάχητο βλέμμα

Για να εντυπωσιάζεις σε κάθε πέρασμά σου!

Η Rihanna, η Emma Stone, η Julianne Moore και η Kristen Stewart είναι μόνο μερικά παραδείγματα γυναικών με εντυπωσιακά, πράσινα μάτια. Ο Θεός τις έπλασε χαρίζοντάς τους αυτό το υπέροχο χρώμα στα μάτια τους, που πολλές γυναίκες ζηλεύουν και θα ήθελαν να έχουν.

Τα περισσότερα κορίτσια που έχουν πράσινα μάτια αναρωτιούνται πολύ συχνά πώς πρέπει να βάφονται και τι χρώματα μπορούν να χρησιμοποιούν στο μακιγιάζ τους. Πριν μιλήσουμε, όμως, αναλυτικά για εξειδικευμένα τρικς, είναι σημαντικό να πούμε ότι υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις στα πράσινα μάτια, από βαθύ πράσινο μέχρι καστανοπράσινο χρώμα. Αναγνωρίζοντας ποιο χρώμα έχουν ακριβώς τα δικά σου μάτια, θα μπορείς να ακολουθείς τη δική σου, σωστή beauty routine.  Και όπως λέει η celebrity makeup artist, Morgane Martini, «για να έχεις τέλειο αποτέλεσμα είναι καλό να χρησιμοποιείς χρώματα που δημιουργούν αντιθέσεις».

Στην παρακάτω gallery θα μάθεις όλα τα μυστικά για το μακιγιάζ των πράσινων ματιών και την επόμενη φορά θα πετύχεις το ακαταμάχητο βλέμμα που ονειρευόσουν πάντα.

Για βαθύ πράσινο χρώμα ματιών. «Αν έχεις πράσινα μάτια, υπάρχουν πολλές σκιές που θα τονίσουν το χρώμα τoυς, αλλά αν είχα να επιλέξω ένα χρώμα σκιάς, αυτό θα ήταν το μοβ», λέει η Martini. «Το μοβ αποτυπώνει το πράσινο χρώμα των ματιών στο έπακρο- ειδικά αν έχεις βαθύ πράσινο χρώμα, οπότε σκιές στο χρώμα της λεβάντας, της βιολέτας και του δαμάσκηνου θα απογειώσουν το βλέμμα σου». Για μεγαλύτερη ένταση μπορείς να αναμείξεις και τα τρία αυτά χρώματα, προσθέτοντας και μαύρο eyeliner. Μην ξεχάσεις με τίποτα τη μάσκαρα!

Για καστανοπράσινα μάτια. «Οι θερμοί χρωματικοί τόνοι, όπως το χρυσό, το μπρονζέ και το σαμπανιζέ θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στο χρώμα των ματιών σου», συμβουλεύει η Martini.

Για ελαφρύ μακιγιάζ. Αν βιάζεσαι και θες να δώσεις στα γρήγορα λίγη λάμψη στα πράσινα μάτια σου, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις χρυσή σκιά με λίγη λάμψη. Μια τέλεια ιδέα είναι να φορέσεις κραγιόν ή lip gloss σε δαμασκηνί χρώμα για μοναδική αντίθεση.

πηγή :https://teen.queen.gr/trends/story/2968/exeis-prasina-matia-ayta-ta-make-up-tips-tha-soy-xarisoyn-akatamaxito-vlemma