Δύο Βολιώτες επιχειρηματίες έγιναν Αγιοβασίληδες για παιδιά που έχουν ανάγκη

Τον ρόλο του Άγιου Βασίλη παίζουν για ακόμα μία χρονιά δύο επιχειρηματίες του Βόλου, που έχουν ζητήσει να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Και οι δύο, σε συνενόηση με την πρόεδρο της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ Νατάσα Μορφογιάννη, θα ανταποκριθούν στις επιστολές που θα στείλουν δεκάδες παιδιά στον Άγιο Βασίλη, ενόψει των Χριστουγέννων.

Η ανθρωπιά και η καλοσύνη των δύο ανδρών θα φανεί για ακόμα μία φορά, ενώ σύμφωνα με όσα λέει στο TheNewspaper.gr η κ. Μορφογιάννη, πάντα δηλώνουν παρόντες σε κάθε αίτημα που προκύπτει, καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα δεκατέσσερα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο του Βόλου, τα έξι παιδιά που βρίσκονται στον Ξενώνα των Αστέγων και επιπλέον δέκα ακόμα ανήλικοι από οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα θα δούνε τα Χριστουγεννιάτικα όνειρά τους να υλοποιούνται, αφού θα βρούνε κάτω από το δέντρο τα δώρα που θα ζητήσουν.

Η αγκαλιά που ανοίγουν οι επιχειρηματίες της πόλης σε συνεργασία με την διοίκηση της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ είναι πολύ μεγάλη και χωρά όλα τα μικρά παιδιά που αυτές τις ημέρες έχουν ανάγκη να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Παράλληλα, η κ. Μορφοργιάννη ζήτησε από τους Συλλόγους που φιλοξενούνται σε δομές του Δήμου Βόλου να δωρίσουν δωροεπιταγές από καταστήματα προκειμένου κι αυτές να δοθούν σε οικογένειες με δυσχέρειες.

Πηγή: thenewspaper.gr

πηγή :https://www.onlarissa.gr/2019/12/04/dyo-voliotes-epicheirimaties-eginan-agiovasilides-gia-paidia-poy-echoyn-anagki/