Δύο στα δύο ο ΑΟΤ-Κέρδισε στη Ζάκυνθο

Με σκόρερ τον Κουτσιανικούλη, ο ΑΟ Τρίκαλα κέρδισε στην Ζάκυνθο την τοπική ομάδα και έκανε το 2 στα 2 στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.
Ο δυνατός αέρας δεν βοήθησε να γίνει ποιοτικό παιχνίδι, ζητούμενο για τον ΑΟΤ ήταν οι τρείς βαθμοί, τα παιδιά τα κατάφεραν και συνεχίζει η ομάδα στο πρωτάθλημα, έχοντας μπει δυνατά με δύο σερί νίκες.
Επόμενο ματς εντός έδρας με τη Χαλκίδα την ερχόμενη Κυριακή.

9΄ Ευκαιρία η Ζάκυνθος με σουτ του Γουίλσον, ο Γρηγοριάδης απέκρουσε την μπάλα.
18΄ Νέα επέμβαση του Γρηγοριάδη σε απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάρδαρη.
20΄Δοκάρι ο ΑΟΤ με τον Γιοκέ.
35΄0-1. Ο Γιοκέ έβγαλε την σέντρα και ο Κουτσιανικούλης σκόραρε μέσα από την περιοχή.
51΄ Σε καλή θέση και πάλι ο Γρηγοριάδης μπλόκαρε την μπάλα μετά το σουτ του Κάρδαρη.
85΄Κεφαλιά του Γουίλσον μπλόκαρε ο Γρηγοριάδης
ΑΠΣ Ζάκυνθος (Παναγιώτου ): Μπλατσιώτης , Γουσέτης Ντ., Κόκκας, Μούστα, Καλλιβωκάς, Σούρμπης, Μανέ (22’ λ.τρ. Περιστέρης), Γκατέϊρα (75’ Μαρούδας Μ.), Τσιμέλι, Κάρλος Εντουάρντο (15’ λ.τρ. Κάρδαρης), Μασούρας (75’ Δημητρέλος)
ΑΟ Τρίκαλα (Αρσένος-Ρούσσας ): Γρηγοριάδης, Σανδραβέλης, Λουκάς, Ριζογιάννης, Θεολόγου, Παπακώστας, Κουτσιανικούλης (79′ Σισοκό), Γιοκέ (86′ Λώττας), Κουσκουνάς, Κορέλλας, Αλεξίου (66′ Τσιαφίτσας)
Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες της προς τη διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος, για την πολύ καλή φιλοξενία στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η συμπεριφορά όλων ήταν άψογη όπως και η κίνηση τους να δώσουν ανθοδέσμη στη μνήμη των Παντελή Εξηνταφώτη και Στάθη Λαζαρίδη και βέβαια η υπόσχεση που δίνεται δημόσια είναι ότι θα υπάρξει ανάλογη φιλοξενία στον αγώνα του δευτέρου γύρου που θα γίνει στα Τρίκαλα.