Δύο νέα μετάλλια κι… ανοικτές πόρτες στην Οινοποιία Τσιλιλή

Δύο νέες διακρίσεις για τους οίνους του Κτήματος Θεόπετρα ΠΓΕ ΜΕΤΕΩΡΑ, προστέθηκαν στα μετάλλια της οινοποιίας Τσιλιλή, από τον Διεθνή Διαγωνισμό Concours Mondial de Bruxelles που διεξήχθη στην Aigle της Ελβετίας στις 2-5 Μαΐου 2019. 

1ο. Χρυσό μετάλλιο για τον βιολογικό ερυθρό οίνο Κτήμα Θεόπετρα Cabernet Sauvignon – Syrah – Λημνιώνα, εσοδείας 2015.

2ο. Ασημένιο μετάλλιο για τον βιολογικό αφρώδη ροζέ οίνο EDENIA Λημνιώνα, εσοδείας 2015.

Τα δύο νέα μετάλλια έρχονται να προστεθούν στα 11 ακόμη μετάλλια τα οποία έχει αποσπάσει συνολικά η Οινοποιία Τσιλιλή. Ειδικότερα, έχουν βραβευτεί και οι παρακάτω οίνοι:

  1. Χρυσό μετάλλιο-Διεθνής Διαγωνισμός Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης για το ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ ΛΗΜΝΙΩΝΑ (Ερυθρός) 2016.
  2. Χρυσό μετάλλιο-Challenge International Du Vin για το ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ-ΑΣΥΡΤΙΚΟ (Λευκός) 2018.
  3. Χρυσό μετάλλιο-Concours Mondial de Bruxelles για το ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ CABERNET SAUVIGNON-ΛΗΜΝΙΩΝΑ-SYRAH (Ερυθρός) 2015.
  4. Ασημένιο μετάλλιο-Challenge Du Vin για το ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ «EDENIA» (Αφρώδης οίνος ποιότητας Brut Ξηρός Λευκός) 2016.
  5. Ασημένιο μετάλλιο-Concours Mondial de Bruxelles για το ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ «EDENIA» (Αφρώδης οίνος ποιότητας Brut Ξηρός Ροζέ) 2015.
  6. Ασημένιο μετάλλιο-Διεθνής Διαγωνισμός Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης για το ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ CABERNET SAUVIGNON-ΛΗΜΝΙΩΝΑ-SYRAH (Ερυθρός) 2015.
  7. Χάλκινο μετάλλιο-Διεθνής Διαγωνισμός Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης για το ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ-ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΖΥΜΩΣΗ ΔΡΥΟΣ (Λευκό) 2015.
  8. Χάλκινο μετάλλιο-Διεθνής Διαγωνισμός Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης για το ΑΣΚΗΤΙΚΟΣ ΛΕΥΚΟΣ 2018.
  9. Χάλκινο μετάλλιο-Διεθνής Διαγωνισμός Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης για το ΑΣΚΗΤΙΚΟΣ ΡΟΖΕ 2018.
  10. Χάλκινο μετάλλιο-Διεθνής Διαγωνισμός Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης για το ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ-ΑΣΥΡΤΙΚΟ (Λευκό) 2018.
  11. Χάλκινο μετάλλιο-Διεθνής Διαγωνισμός Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης για το ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ (Ροζέ) 2018.

Κορυφαία στιγμή δε ο περσινός θρίαμβος στο Τσίπουρο με το μεγαλύτερο χρυσό μετάλλιο ανάμεσα σε όλα τα αλκοολούχα ποτά του κόσμου.

Ανοιχτές πόρτες 

Για ακόμη μία χρονιά, η οινοποιία-αποσταγματοποιία Τσιλιλή συμμετέχει στις «Ανοιχτές Πόρτες», ανοίγοντας τις πόρτες της, το Σάββατο 18& τη Κυριακή 19 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα(11:00-18:00).
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο χώρο όπου γίνεται η απόσταξη, η εμφιάλωση, η παλαίωση αποσταγμάτων και περιήγηση στο χώρο του οινοποιείου. Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα κρασιά BIANCONERO still and sparkling wines, την σειρά ΑΣΚΗΤΙΚΟΣ (λευκό, ροζέ και ερυθρό) ,τα αγαπημένα ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ & το πολυβραβευμένο και πρώτο σε διάκριση σε παγκόσμιο διαγωνισμό ποτών (Concours mondial de Bruxelles-Spirits Selection) ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΣΙΛΙΛΗ, και φυσικά τις πολυβραβευμένες ετικέτες βιολογικών κρασιών της σειράς ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ με τα ήρεμα και αφρώδη.