Δυναμική παρουσία των μικρών του ΣΟΑΤ

Δυναμικό και εντυπωσιακό παρών έδωσε ο ΣΟΑΤ στη Φιλικη  Αγωνιστικη Ημερίδα,αγωνες Ταεκβοντό μικρών ηλικιών στην Λαρισα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με την επωνυμία ” BABY CUP Larisas”

Στόχος των αγώνων αυτών απ΄ τον διοργανωτή, που ήταν ο “ΑΣ Λαρισας”, και τους προπονητές των συλλογων, ήταν η εξοικείωση, η εμπειρία, η γνωριμία και προσαρμογή για τους μικρότερους στον αγωνιστικό τομέα.
Σε αυτή την γιορτή για το Ταεκβοντό συμμετείχαν 800 περίπου μικροί αθλητές από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.
Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές-ριες όλων των συλλόγων στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι μπορούν
Στην διοργάνωση αυτή ο ΣΟΑΤ είχε την μεγαλυτερη ομάδα με 96 αθλητές!!! που αγωνίστηκαν περίφημα,δείγμα της μεγάλης εμπιστοσύνης και αποδοχής του έργου μας από τους γονείς.Η μεθοδική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Συλλόγου αποδίδει καρπούς και μέσα από αυτά τα παιδια θα αναδειχθουν εξαιρετικά ταλέντα,συνεχίζοντας ετσι την παράδοση του ΣΟΑΤ.
Στιγμές χαράς και αισιοδοξίας χάρισαν με την απόδοση τους οι μικροί αθλητές του ΣΟΑΤ …μας ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο της παιδικής τους αθωότητας, σε αγώνες δίχως σκοπιμότητες, βιωνοντας πολύ εντονα συναισθήματα και κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα.
Δεν υπηρχαν νικητές και ηττημένοι γιατί ο πρώτιστος σκοπός των αγώνων αυτών ήταν η συμμετοχή και η διατήρηση της επαφής των αθλητών με το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος.Στους συμμετάσχοντες δοθηκε αναμνηστικό μετάλλιο.
Υπήρξε έντονος ανταγωνισμός, πραγματοποιήθηκαν πολύ εξαιρετικές συναντήσεις και οι μικροί αθλητές καταχειροκροτήθηκαν .
Αβίαστα προκύπτει το συμπέρασμα του σοβαρού, εντατικού και σπουδαίου αθλητικού έργου που επιτελείται στον ΣΟΑΤ με την πλέον σφαιρική ερμηνεία της έννοιας του αθλητισμού.
Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές οι Κωνσταντίνα Τζελη, ο Γιώργος Βαργιάμης,ο Αλέξανδρος Ζαφειροπουλος, η Ολυμπιονίκης Φανή Τζελη, η Εύα Παιταριδου καθώς και αθλητές της Αγωνιστικής μας ομάδας καθώς ο αρχιπροπονητης μας Νίκος Παιταριδης έλειπε σε διεθνεις αγώνες στο Βέλγιο με τους Εφήβους.επίσης οι φοιτητες-δημιουργώντας ένα σούπερ τημ υποστήριξης των μικρών μας αθλητων, καθώς και γονείς των αθλητών.
Η διοργανώτρια ομάδα ΑΣ ΛΆΡΙΣΑΣ βραβευσε την Ολυμπιονίκη του ΣΟΑΤ Φανη Τζέλη που βοηθησε το προπονητικο τημ του ΣΟΑΤ και αποτελεί ένα αθλητικό πρότυπο για τα μικρα παιδιά και η παρουσία της για αυτό τον λόγο ήταν επιβεβλημένη.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και μας υποστηριξαν με την παρουσία τους όπως και όλους τους γονείς, μέλη του ΣΟΑΤ, που μας εμπιστεύονται τα παιδια τους και αυτό για μας είναι η ποιο μεγάλη τιμή.
Καλά Χριστούγεννα