Δυναμική η παρουσία της «Ηλεκτροκίνησης Τρικάλων Ηρώ Μανθέλα-Βασίλης Τόγελος» στην  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Δυναμική είναι η παρουσία της «Ηλεκτροκίνησης Τρικάλων Ηρώ Μανθέλα-Βασίλης Τόγελος» στις εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων για την  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020. Η εταιρεία που κάνει σταθερά βήματα στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, συμμετέχει στη έκθεση ηλεκτρικών οχημάτων στην κεντρική πλατεία Τρικάλων Ηρώων Πολυτεχνείου ενημερώνοντας τους Τρικαλινούς για τα πολλαπλά οφέλη της ηλεκτροκίνησης. Ποδήλατα, σκούτερ, τρίκυκλα κ.α είναι στη διάθεσή σας, όπως και οι εκπρόσωποι της της «Ηλεκτροκίνησης Τρικάλων Ηρώ Μανθέλα-Βασίλης Τόγελος» οι οποίοι θα σας ενημερώσουν για τις νέες τάσεις και τα πλεονεκτήματα της «πράσινης κίνησης με μηδενικούς ρύπους», θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σας και θα λύσουν τις απορίες σας που αφορούν στην ηλεκτροκίνηση.

Οι εκπρόσωποι της Ηλεκτροκίνησης Τρικάλων  είναι διαθέσιμοι, από 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Η Ηλεκτροκίνηση Τρικάλων, είναι ένα νέο κατάστημα στην καρδιά της πόλης των Τρικάλων. Σε συνεργασία με πρωτοπόρες εταιρίες ηλεκτροκίνησης  μας προμηθεύει με λύσεις τελευταίας τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών. Στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες της τις πιο οικονομικές λύσεις μετακίνησης με γνώμονα την ασφάλεια αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Και για να μας επιβραβεύσει για την επιλογή της πράσινης ενέργειας ετοιμάζει super διαγωνισμό τις επόμενες μέρες χαρίζοντας σε έναν υπερτυχερό ένα ηλεκτρικό scooter. Μείνετε… συντονισμένοι στην ηλεκτρονική σελίδα www.electrokinisi-trikala.gr και στη σελίδα στο fb όπου σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το κατάστημα επί της Καποδιστρίου 36, Τρίκαλα ή επικοινωνήστε στα τηλ. 2431102392  /6984283594, ή την ηλεκτρονική σελίδα https://www.electrokinisi-trikala.gr και στη σελίδα στο fb «Ηλεκτροκίνηση Τρικάλων».