“Δώσε γεύση” στη μαγειρική σου με πούδρες φρούτων και λαχανικών από το κατάστημα “Καρπός Ξηροί Καρποί”

Αν αναζητάς ένα σύμμαχο στη μαγειρική σου τότε… «δώσε γεύση» με τη νέα σειρά με πούδρες φρούτων και λαχανικών. Μέσα στα μικρά ντιζαϊνάτα βαζάκια της νέας σειράς «Δώσε Γεύση» «εγκλωβίζεται» όλη η γεύση της Ελλάδας, συμπυκνωμένη σε τρυφερές πούδρες, που απογειώνουν τις σαλάτες, δίνουν άρωμα στα γλυκά, νοστιμίζουν τις μαρινάδες και γαρνίρουν κάθε πιάτο κάνοντάς το μοναδικό.

Κόκκινες πιπεριές, άγρια μανιτάρια, γλυκά κρεμμύδια, ολόκληρα πορτοκάλια, ολόκληρα λεμόνια, αρωματικά σκόρδα, ελιές Χαλκιδικής, ώριμες ντομάτες, καυτερές πιπεριές…. Είναι ορισμένες από τις πούδρες που μπορούμε να χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας, για τις δικές μας καθημερινές συνταγές. Τις βρήκαμε στο κατάστημα “Καρπός Ξηροί Καρποί”, στην παλιά αγορά των Τρικάλων στην οδό Καραϊσκάκη 34.

Πρόκειται για 100% φυσικές πούδρες , που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως μπαχαρικό και συστατικό, είτε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος είτε μετά από αυτό, απευθείας στο πιάτο. Μάλιστα, με τα πρώτα μηνύματα να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, υπάρχουν σχέδια για τον εμπλουτισμό της σειράς και με νέες γεύσεις, όπως πράσινο μήλο και καυτερή πιπεριά.

Πίσω από τα προϊόντα Δώσε Γεύση κρύβεται η Γεωθερμική Ελλάδος (με έδρα το Νέο Εράσμιο του νομού Ξάνθης), μία καινοτόμος επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην πρωτογενή παραγωγή, την ξήρανση και την μεταποίηση των πιο εκλεκτών φρούτων και λαχανικών της ελληνικής γης.

Για να προμηθευτείτε τις πούδρες επισκεφθείτε το κατάστημα “Καρπός Ξηροί Καρποί” ή παραγγείλτε τις στο στο 2431038570.

fb: karposxiroikarpoi