TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ

Απρ 2, 2024
in Μαγειρική
DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ
Share on FacebookShare on Twitter

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ-Παλιά συνταγή…

Υλικά :

1 ποτήρι χλιαρό νερό
1 ποτήρι της ρακής γάλα (σφηνάκι)
1 ποτήρι της ρακής λάδι (σφηνάκι)
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
1 βανίλια ( εγώ βάζω 2 επειδή λατρεύω την βανίλια)
1 αυγό ( εγώ βάζω 2 επειδή γίνονται αφρός)
1 φακελάκι μαγιά
αλεύρι όσο πάρει 600 με 700 γρ. για όλες τις χρήσεις

Σημ.:Το ποτηράκι της ρακής μπορεί να μετρηθεί ως 20 γρ!!.

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αλεύρι, σε ένα μεγάλο μπολ και το αφήνουμε για 2-3 λεπτά.  Προσθετουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη σαν του ψωμιού (όχι πιο σκληρή αλλά ούτε πιο μαλακή, να μην κολλάει στα χέρια.) Για να μην περιμένω πολύ ώρα, ανάβω το φούρνο μου στους 50 βαθμούς και αφήνω τη ζύμη μου σκεπασμένη με μια μεμβράνη για 15-20 λεπτά. Ζυμώνω τη ζύμη μου να ξεφουσκώσει και κάνω κουλουράκια ( επιλέγουμε εμείς πόσο μικρά η πόσο μεγάλα τα θέλουμε).  Σε ένα ταψί βάζουμε μια λαδόκολλα και πάνω στη λαδόκολλα πασπαλίζω λίγο αλεύρι, έτσι δεν προκειτε να μου κολλήσουν ποτέ. Τα βάζω πάλι στο φούρνο στους 50 βαθμούς και πάλι και αφήνω για άλλα 10-15 λεπτά. Εγώ έκανα τα μισά σκέτα κουλούρια και τα άλλα μισά τα γέμισα με μερεντα (έκανα τη ζύμη μου, μια μπαλίτσα και στη μέση έβαλα μερεντα, έκλεισα τη μπαλίτσα μου καλά και στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα έκανα την ίδια διαδικασία).

ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρυσάφι χρώμα και τα πασπαλίζουμε αμέσως στη ζάχαρη για να κολλήσει. 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο φούρνο θα έχετε αποτυχία.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Πίτα με κεράσια
Μαγειρική

Πίτα με κεράσια

Ιούν 30, 2025
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κεράσι της γιαγιάς Κικής

Ιούν 29, 2025
Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού
Μαγειρική

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού

Ιούν 28, 2025
Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Next Post
Ρουμάνοι μαθητές και καθηγητές στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων

Ρουμάνοι μαθητές και καθηγητές στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων

Συστάσεις για την ατμοσφαιρική ρύπανση λόγω μεταφοράς σκόνης από τη Σαχάρα

Συστάσεις για την ατμοσφαιρική ρύπανση λόγω μεταφοράς σκόνης από τη Σαχάρα

Ξεπέρασε τους 31 °C η μέγιστη θερμοκρασία την Τρίτη | Στους 28 °C στα Τρίκαλα

Ξεπέρασε τους 31 °C η μέγιστη θερμοκρασία την Τρίτη | Στους 28 °C στα Τρίκαλα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd