Δώδεκα ακόμη συλλήψεις σε περιοχές της Θεσσαλίας

Δώδεκα (12) ακόμη άτομα συνελήφθησαν κατά το τετραήμερο, από 25 έως 28 Μαΐου 2023, σε περιοχές της Θεσσαλίας, σε -8- διαφορετικές περιπτώσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

 

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, κατά περίπτωση:

 

(Α) νομό Λάρισας

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες αποκρύπτει ο δράστης σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένο, ένα πακέτο τσιγάρων, το οποίο περιείχε -7- περιτυλίγματα με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -6,5- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακολούθως, ο δράστης μετέβη στο σημείο, ενώ κατά την ακινητοποίησή του, αντιστάθηκε, χτυπώντας με τα χέρια στο κεφάλι έναν αστυνομικό.

Στη συνέχεια, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον -3- περιτυλίγματα με ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους -3,8- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

 

 

(Β) νομό Μαγνησίας

 

 

 

 

(Β) νομό Τρικάλων

 

 

 

Η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών παραμένει σταθερά μεταξύ των προτεραιοτήτων των αστυνομικών δράσεων που λαμβάνουν χώρα σε όλη τη Θεσσαλία.