Diy Ανοιξιάτικες κατασκευές για να διακοσμήσετε το σπίτι σας

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τρόπους για να φτιάξετε μόνοι σας κατασκευές που θα μυρίζουν Άνοιξη. Είμαστε εδώ λοιπόν με πολλές καινούργιες ιδέες. Ήρθε η Άνοιξη, ανοίξτε τις πόρτες του σπιτιού σας σε όμορφες δημιουργίες. Οι ιδέες της άνοιξης θα κάνουν την οικία σας να ανθίσει και γιατί όχι να μυρίζει όμορφα τώρα που “μένουμε σπίτι”. Τα λουλούδια είναι ανθισμένα, τα δέντρα ξυπνούν …καιρός να αλλάξουμε λίγο τη διάθεσή μας. Όλα αυτά με αρκετά απλά και φθηνά υλικά. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε εδώ:

1. Απλό αλλά κομψό βάζο

Ένα κουτί από στυλό … Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό, τι είναι στο χέρι σας, ένα βάζο ή γλάστρα. Περάστε τα αποξηραμένα κλαδιά δέντρων που μαζέψατε από τον κήπο σας στο ίδιο μήκος και ενώστε τα μαζί με έναν σπάγκο. Στο τέλος αυτού του εύκολου έργου, θα έχετε ένα υπέροχο βάζο για τα λουλούδια σας.

2. Διακοσμητικό πόρτας

Όταν λέμε ανοίγουμε τις πόρτες μας για την Άνοιξη, εννοούμε πως καλωσορίζουμε την Άνοιξη στην πόρτα μας. Μπορείτε να δώσετε μικρές πινελιές στην πόρτα σας για ένα ωραίο καλωσόρισμα στους καλεσμένους σας. Μια ομπρέλα που δεν χρησιμοποιείτε ή ένα ζευγάρι μπότες βροχής μπορεί να είναι ένα ωραίο καλωσόρισμα με λουλούδια στην πόρτα σας.

3. Βάψτε τα γλαστράκια σας

Μια από τις ιδέες της άνοιξης είναι αυτά τα όμορφα γλαστράκια … Οι απλές πινελιές που κάνετε σε απλές γλάστρες μπορούν να τις μετατρέψουν σε έργα τέχνης. Με λίγη βαφή και σχοινί, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα γλαστράκια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά διαφορετικά χρώματα αλλά οι γλάστρες σας θα φαίνονται πολύ καλύτερες και ομορφότερες με ένα μόνο χρώμα.

4. Κουτιά από τσιπς

Θα χρειαστείτε ένα κουτάκι από τσιπς, μερικά βότσαλα και κόλλα … Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά υλικά στο κουτί όπου θα κολλήσετε τα βότσαλα. Το κουτί των τσιπ που θα πετούσατε τώρα θα διακοσμήσει κάποια γωνία του σπιτιού σας.

ΔEITE
Δείτε σε τι μετέτρεψε μια παλιά βιβλιοθήκη τοίχου

5. Κρεμαστά βαζάκια

Κολλήστε μερικές κορδέλες ή κομμάτια υφάσματος στα βάζα της μαρμελάδας σας και κρεμάστε τα. Θα χρειαστείτε μόνο παλιά βαζάκια, σπάγκο και μια κορδέλα για να τα τυλίξετε. Α και όμορφα λουλούδια για να βάλετε μέσα ε; Η Άνοιξη θα έρθει στο σπίτι σας με τα λουλούδια της Άνοιξης που θα βάλετε.

6. Κουτιά με λουλούδια

Ανεξάρτητα από το υλικό του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουτιά που έχετε για πέταμα και να τοποθετήσετε μέσα όμορφα λουλούδια. Μπορείτε να εκτυπώσετε τα γράμματα ‘spring’ ή το όνομά σας και να τα κολλήσετε ζωγραφίζοντας τα κουτιά. Δημιουργήστε ένα μοναδικό διακοσμητικό στο σπίτι ή το μπαλκόνι σας με το δικό σας έργο «Do it yourself».

7. Φιάλες από παλιά μπουκάλια

Πάρτε τα μπουκάλια από αναψυκτικά και γεμίστε τα με λουλούδια, κορδέλες και ότι άλλο σας ευχαριστεί. Θα δώσει μια υπέροχη θέα με τα λουλούδια που θα βάλετε μέσα σε αυτό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτή την κατασκευή για ιδέες διακόσμησης μπαλκονιών και κήπων.

8. Ανοιξιάτικη διακόσμηση στην πόρτα

Και για κλείσιμο το καλύτερο. Ένα διακοσμητικό πόρτας το οποίο μπορείτε να κάνετε μόνοι σας σαν καλωσόρισμα. Μία όμορφη και καλόγουστη ξύλινη πινακίδα. Πάρτε ένα κομμάτι ξύλο, τοποθετήστε το βάζο με ένα σφιχτήρα πάνω στην πινακίδα, γράψτε με ένα μαρκαδόρο “welcome” και κρεμάστε με ένα καρφί και σπάγκο. Μην ξεχάσετε να βάλετε τα λουλούδια της αρεσκείας σας στο βάζο.

Πηγή άρθρου: dekorasyon filirleri.com

πηγή :https://tospitakimou.gr/do-it-yourself-diy/idees-gia-anoixiatiki-diakosmisi-diy-kataskeues-menoume-spiti/